Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ Resim Yüklerken !

lotish
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 15, 2007 17:57 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Üye Üye
tamam teşekkur ederim gene olmazsa hepsini size yollarım

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 15, 2007 18:31 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Takımdan Takımdan
adventureman demiş ki:
Bizle Alakalı Bir Sorun Yok Ben Denemek İçin Bir Tane Resim Yükledim Hatta ... Yapabileceğim Başka Bir Şey Yok Üzgünüm ...
Ana Sayfada Bulunan Mail Adresine Resmi Bize Maille Gönderirseniz Biz Yükleyebiliriz ... Ama Gelerideki Resimlerin Aynılarını Göndermeyin Lütfen Arkadaşlar.

Ben bazen yanlışlıkla aynı resmi yüklüyorum ama bu tamamen o resmi galeride görmemiş olmamdan kaynaklanıyor.Bunda dolayıda özür dilerim.

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 15, 2007 19:12 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Site Admin Site Admin
lotish Önemli Değil Rica Ederiz... Tamam Yükleyemezsen Bize Yolla...
---
Sorun Değil Tempo Yüklemeden Önce Galeriye Biraz Göz Gezdirirsin Ondan Sonra Yoksa Yüklersin.

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 19, 2007 17:42 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Tempo demiş ki:
adventureman demiş ki:
Bizle Alakalı Bir Sorun Yok Ben Denemek İçin Bir Tane Resim Yükledim Hatta ... Yapabileceğim Başka Bir Şey Yok Üzgünüm ...
Ana Sayfada Bulunan Mail Adresine Resmi Bize Maille Gönderirseniz Biz Yükleyebiliriz ... Ama Gelerideki Resimlerin Aynılarını Göndermeyin Lütfen Arkadaşlar.

Ben bazen yanlışlıkla aynı resmi yüklüyorum ama bu tamamen o resmi galeride görmemiş olmamdan kaynaklanıyor.Bunda dolayıda özür dilerim.
AYNEN

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 19, 2007 22:57 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hmm.. Shocked Very Happy

burakhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 12:16 - Mesaj konusu: hepsi grubu süper
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
arkadaslar hiç birr resim yok ya Razz

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 12:18 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ala ala www.gruphepsi.org/galeri/
Laughing Wink

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 13:17 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
KESİN Laughing Very Happy Wink

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 13:31 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Takımdan Takımdan
hadi be Shocked Shocked Shocked Shocked Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 13:32 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
onların adresleri yokkkkk Exclamation

lotish
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 23, 2007 13:27 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Üye Üye
birşey sormak istiyorum.yükleyemediğim resimleri size yollayacağım ama ana sayfadaki adresiniz tam okunmuyor.

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 23, 2007 14:19 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Site Admin Site Admin
Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

En son adventureman tarafından Pazar, Nisan 1, 2007 17:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi

lotish
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 23, 2007 16:27 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Üye Üye
teşekkurler.hemen yolluyorum

Tifanny
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 23, 2007 16:47 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Üye Üye
BÖYLE OLMASI İYİ OLMUŞ ÇALINMARIDA ÖNLÜYOR GRUPHEPSİ.ORG YAZISI Very Happy

Shelena
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 14:37 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Yeni Üye Yeni Üye
Ben zaten biliyordum da yine de teşekkür ederim.
--
Düzenleme root:
Lütfen Türkçe'ye uygun kelimeler yazınız.
satende diye bir kelime yok.
ßiliyodum ߀n satende yine thanks DEĞİL
Ben zaten biliyordum da yine de teşekkür ederim.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi