Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ Resim Yüklerken !

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 14, 2008 11:38 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Site Admin Site Admin
hepsi08cns demiş ki:
ya ben resim yükleyemiyorum yükleyin bölümüne tıklayınca birşey çıkmıyor nedeni ne acaba Question

Kardeş test ettik bir sorun yok. "Grup Hepsi - Hepsi 1 Fotoğrafları/Resimleri" kategorisine girip orada ki "Yükleyin" butonuna tıklayacaksın.

Sen galiba "Grup hepsi videoları - Klipleri - İzle" ketegorisine girip klipler ketegorisine resim yüklemeye çalışıyorsun, o ketegoriye sadece adminle video yükleyebiliyor Idea

hepsi08cns
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 14, 2008 12:34 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet ben grup hepsi videolarına girip yapmaya çalışıyordum çok sağol Wink

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 14, 2008 13:44 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Site Admin Site Admin
Önemli değil, sende sağol. Laughing

asicemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 8, 2008 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
evet ben grup hepsi videolarına girip yapmaya çalışıyordum çok sağol

Yeni üyeler böyle yapıyorlar zaten. Ama bilmek gerekli ki, üye oldukdan sonra, duyuruları tekrar-tekrar incelemek lazım. Sonra "Resim Yükleme Yardım bilgilendirme" başlığını açıp okumak lazım. Rolling Eyes

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 8, 2008 14:17 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Site Admin Site Admin
Sen çok yaşa Smile

CeMrE98CeMrE
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 4, 2009 20:03 - Mesaj konusu: Resim Yüklerken !
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
zaten yeni üye olmuş bir kimsenin sitede ilk işleri şunlar olmalıdır

Arrow siteyi inceleyip iyice öğrenmelidir
Arrow sonra tüm duyuruları bilgilendirmeleri okumalıdır
Arrow resim video vs.yüklerken tekrardan asicemrenin dediği gibi duyuruları gözden geçirmellidir.
Arrow sonrada sitedeki kurallara uyarak istedği şeyi yapsın ama kurallar dışında bir şey yapamaz tabikidee Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi