Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ Resim Yüklerken !

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 2, 2008 17:27 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 14:13 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Adventureman gerçekten çok teşekkürler,çok ihtiyacım vardı.

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 20:27 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bilgi için teşekkürler

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 10:05 - Mesaj konusu: Resim Yüklerken !
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet çok teşekkürler Laughing

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 10:13 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Üye Üye
teşekkürler

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 14:49 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Site Admin Site Admin
Teşekkür etmeyen üye kalmasın hadi... Evil or Very Mad

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 11, 2008 18:12 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya birşey diyeceğim ben yapmaya çalıştımda küçük oldu nasıl büyütebilirim?Bakın;

Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 11, 2008 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Görevli Görevli
http://www.gruphepsi.org/panolar/resim-yuklerken-t142.html

Gerekli bilgi burada... Wink

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 11, 2008 18:20 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Aa...Yükleyince büyük görünüyormuş.Peki birşey daha diyeceğim.Ben bu resimi galeriye yükledim ama onaylamadılar sanırım.Bu resmin aynısından galeride varmı?

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 11, 2008 18:21 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Görevli Görevli
Aynısından olabilir, resmin uzantısından olabilir, görüntüsünden olabilir... Vs. vs... . Wink

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 12, 2008 18:48 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Uzantısından olsaydı hata verebilirdi ama hata vermedi.Onaylanması gerekiyor falan yazdı.Neyse galeride bu resimden yoksa arkadaşlar burdan görüp alırlar artık Wink

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 13, 2008 07:34 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bu arada resim yüklerken bana yardım ettiği için ilkaycemre21'e çok teşekkür ediyorum. Wink

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 13, 2008 10:21 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Önemli değil Wink

asicemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 28, 2008 14:48 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Üye Üye
Alıntı:

Gerekli bilgi burada...

Evet arkadaşlar Laughing

hepsi08cns
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 13, 2008 19:28 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Yüklerken !
Üye Üye
ya ben resim yükleyemiyorum yükleyin bölümüne tıklayınca birşey çıkmıyor nedeni ne acaba Question

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
8. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi