| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Resimleri ~ Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
| root |
Tarih: Salı, Haziran 5, 2007 23:28 - Mesaj konusu: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Site Admin

|
http://www.gruphepsi.org/galeri/cat1.htm
Bu adreste sağ üst tarafta yeni resimler yazısının altında "Yükleyin" Seçeneği var oradan resim yükleyebilirsiniz ...
ÖRNEK RESİM YÜKLEME
Varsayalım
Resmimim boyutları 800x600 px
Boyutu 100kb
Resmim net ve üzerine yazı eklenmemiş değiştirilmemiş ve orta boyutta varsayıyorum.
(Limitler ise galerimizde:
Max. Dosya büyüklüğü: 2000 kb
Max. resim eni: 1024 px
Max. resim boyu: 1024 px)
Fotoğraf ismi: Hepsi grubu konser resmi 2
Açıklama: Hepsi grubunun maxland'da verdiği konserden bir görüntü.
Anahtar Sözcükler: hepsi grup grubu cemre eren gülçin yasemin
Doğrulama Kodu: Resimdeki gördüğünüz değeri girin ( Eğer Okuyamıyorsanız Üzerine Tıklayarak Değiştirebilirsiniz )
Hepsi bu kadar
Lütfen buna göre yükleme yapınız..
İlginize şimdiden teşekkürler.. |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Çarşamba, Haziran 6, 2007 23:42 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Site Admin

|
Ek olarak ;
Anahtar Sözcükler : Lütfen bu kısma h e p s i - k o n s e r gibi harflerin aralarında boşluk bıraktığınız kelimeler YAZMAYINIZ. Normal aralarında boşluk olmayan, fotoğraf ile alakalı kelimeler yazınız. |
|
|
|
|
| cemre1993 |
Tarih: Salı, Haziran 26, 2007 08:35 - Mesaj konusu: bişi sorcam ?? |
|
|
Yeni Üye

|
| şimdi bizim yüklediğimiz resimler galeride ilk 3 resim içindemi olcak??? |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Salı, Haziran 26, 2007 09:15 - Mesaj konusu: Re: bişi sorcam ?? |
|
|
Site Admin

|
cemre1993 demiş ki: şimdi bizim yüklediğimiz resimler galeride ilk 3 resim içindemi olcak???
Galeriye yüklenen fotoğraflarda onaya tabidir onaylanan fotoğraflardan en son 3 tanesi galeride ilk 3 resim olarak görünmektedir. Diğerleri Yeni Resimler kategorisinde görünür. |
|
|
|
|
| sincapsever |
Tarih: Çarşamba, Haziran 27, 2007 11:59 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Üye

|
| ben galeriye 2-3 resim yolladım ama gönderen olarak adım yazmıyor. gönderen olarak numaralar yazıyor?? |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Cuma, Temmuz 6, 2007 13:01 - Mesaj konusu: RESİM |
|
|
Kıdemli Üye

|
Arkadaşlar yan tarafa istediğiniz resmi nasıl koyuyorsunuz?Mesela Sincapsever Gülçinin resmini koymuşsun Ben de Cemre koyacağım nasıl olacak?Cevap yazarsanız sevinirim.
---
Düzenleme:HEPSISWEET
Lütfen mesajlarınızın tamamını büyük harflerle yazmayın.
Duyuru ve Kuralları okuyun! |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Cuma, Temmuz 6, 2007 13:10 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Görevli

|
Onu profilden yapabilirsin...İlk önce Sitenin üst kısmında bulunan profiline gir.Ardından oradaki Avatar Kontrol Panelinden Galeriyi Gösteri tıkla..Ardından Avatar Galerisi açılacaktır...Oradan bir resim seçeceksin...Ve sonra da Avatarı Seç diyeceksin...Bu kadar ...  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 7, 2007 14:08 - Mesaj konusu: teşekkür |
|
|
Kıdemli Üye

|
| çok teşekkürler hepsisweet |
|
|
|
|
| cemrekoliqelif |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 9, 2007 14:44 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Üye

|
Ben de yükle diye bir tuş olur oradan yaparım diyordum ama bulamıyordum.Çok teşekkürler root.Ben de artık resim atarım
Örnekle anlatmışsın bu da benim gibiler için çok iyi olmuş.(acemiyim daha bu konuda )Birazda olsun örneklerle anladım.Öyle de güzel bir resim yollarım size..
Selametle...  |
|
|
|
|
| hepsimyoshyim |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 15, 2007 22:00 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| ya ben bir sürü resim yolladım ama sadece 2si geldi niye? |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Perşembe, Ağustos 16, 2007 01:00 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
root ben resim yükleyemiyorum
Fotoğraf dosyasını yüklemede hata oluştu:
gülçinJPG: Fotoğrafın eni geçersiz
gülçin.JPG: Fotoğrafın boyu geçersiz
gibi yazılar yazıyor ama fotoğrafı eni de boyu da normal boyutta |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Perşembe, Ağustos 16, 2007 01:35 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Site Admin

|
| sumbul selam. Resmi küçültmelisin budurumda... resim küçültme ile ilgili yardım sitemizde vermiştim... |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Perşembe, Ağustos 16, 2007 10:29 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Takımdan

|
| Bu bilgiler için teşekkürler root |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Perşembe, Ağustos 16, 2007 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
root demiş ki: sumbul selam. Resmi küçültmelisin budurumda... resim küçültme ile ilgili yardım sitemizde vermiştim...
sanada selam root bu bilgiler için teşekkürler ama o siteyi bana verebilir misin?ya da ben bir bakayım bulamazsan verir misin diye yazarım |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Perşembe, Ağustos 16, 2007 15:57 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
|
|