| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Resimleri ~ Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
| ezgierenyosh |
Tarih: Pazar, Nisan 20, 2008 15:20 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Yeni Üye

|
bende resim yollayamıyorum.
Düzenleme:Devrem
Duyuru ve kuralları okuyunuz.
Türkçe yazım kurallarına uyunuz
Ek olarak başlığın ilk mesajını okuyunuz resim yükleme ile ilgili gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. |
|
|
|
|
| paintergirl |
Tarih: Perşembe, May 29, 2008 17:25 - Mesaj konusu: RESİM YÜKLEME |
|
|
Üye

|
| arkadaşlar ben resim yüklemek istiyorum. fakat doğrulama kodu hep yanlış oluyor. bu konuda beni bilgilendirir misiniz? |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Perşembe, May 29, 2008 17:39 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Site Admin

|
paintergirl demiş ki: arkadaşlar ben resim yüklemek istiyorum. fakat doğrulama kodu hep yanlış oluyor. bu konuda beni bilgilendirir misiniz?
Tabiki aydınlatırız ama her resim yükleyemeyen yardımcı olun derse onlara cevap vermekten başka birşeyle ilgilenemeyiz dimi...
Bu başlığın ilk mesajını okudun mu ?
http://www.gruphepsi.org/panolar/resim-yukleme-yardim-bilgilendirme-lutfen-okuyun-t1507.html#27459
Orada şöyle bir cümle var:
Doğrulama Kodu: Resimdeki gördüğünüz değeri girin ( Eğer Okuyamıyorsanız Üzerine Tıklayarak Değiştirebilirsiniz ) |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Pazar, Haziran 1, 2008 23:35 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ya ben herşeyi düzgün giriyoeum tamamdır diyorum en son.Ama hiçbirşey olmuyor.Bir kere yükledim ozaman kontrol edilip konulacak gibi bir şey yazdı kondu.Ama sonra yükleyemedim birdaha.Tamamdır a basıyorum.Sonra birşey olmuyor.Bir daha da basamıyorum. |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 18:03 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben normal cevap yazma veya başlık açma bölümüne resim yüklemek istiyorum.. Nasıl yapacağım
? |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Görevli

|
Imageshack yardımıyla yapabilirsin  |
|
|
|
|
| alakelebek |
Tarih: Cuma, Haziran 6, 2008 15:32 - Mesaj konusu: olmuyoooo |
|
|
Yeni Üye

|
arkadaşlar resmi yükler yüklemez görebilirmiyim  |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 01:37 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Üye

|
Hayır göremessin. Onaylanması gerekiyor ilk önce.  |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 15:05 - Mesaj konusu: resim yükleme |
|
|
Yeni Üye

|
arkadaşlar ben resim yüklemeye çalışıyorum fakat en ve boyu geçersiz diyor.Ne yapacağım?Bana yardımcı olabilir misinz?  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 15:58 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 19:40 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: hepsiciuclu Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 15:05
arkadaşlar ben resim yüklemeye çalışıyorum fakat en ve boyu geçersiz diyor.Ne yapacağım?Bana yardımcı olabilir misinz?
Arkadaşım sende PHOTOSHOP programı varsa oradar düzenleme yapabilirsin. Yeni belge aç. Boyutlarını sitenin max. boyutlarını yaz. Resimi ekle ve uyacak şekilde fare ile küçült. Belki olabilir. Bir dene. Ben daha önce denemiştim ve başarılıda olmuştum.  |
|
|
|
|
|
|