Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.

ezgierenyosh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 20, 2008 15:20 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Yeni Üye Yeni Üye
bende resim yollayamıyorum.

Düzenleme:Devrem
Duyuru ve kuralları okuyunuz.
Türkçe yazım kurallarına uyunuz

Ek olarak başlığın ilk mesajını okuyunuz resim yükleme ile ilgili gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.

paintergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 29, 2008 17:25 - Mesaj konusu: RESİM YÜKLEME
Üye Üye
arkadaşlar ben resim yüklemek istiyorum. fakat doğrulama kodu hep yanlış oluyor. bu konuda beni bilgilendirir misiniz?

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 29, 2008 17:39 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Site Admin Site Admin
paintergirl demiş ki:
arkadaşlar ben resim yüklemek istiyorum. fakat doğrulama kodu hep yanlış oluyor. bu konuda beni bilgilendirir misiniz?

Tabiki aydınlatırız ama her resim yükleyemeyen yardımcı olun derse onlara cevap vermekten başka birşeyle ilgilenemeyiz dimi...

Bu başlığın ilk mesajını okudun mu ?
http://www.gruphepsi.org/panolar/resim-yukleme-yardim-bilgilendirme-lutfen-okuyun-t1507.html#27459

Orada şöyle bir cümle var:
Doğrulama Kodu: Resimdeki gördüğünüz değeri girin ( Eğer Okuyamıyorsanız Üzerine Tıklayarak Değiştirebilirsiniz )

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 1, 2008 23:35 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya ben herşeyi düzgün giriyoeum tamamdır diyorum en son.Ama hiçbirşey olmuyor.Bir kere yükledim ozaman kontrol edilip konulacak gibi bir şey yazdı kondu.Ama sonra yükleyemedim birdaha.Tamamdır a basıyorum.Sonra birşey olmuyor.Bir daha da basamıyorum.

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 18:03 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben normal cevap yazma veya başlık açma bölümüne resim yüklemek istiyorum.. Nasıl yapacağım
?

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Görevli Görevli
Imageshack yardımıyla yapabilirsin Wink

alakelebek
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 6, 2008 15:32 - Mesaj konusu: olmuyoooo
Yeni Üye Yeni Üye
arkadaşlar resmi yükler yüklemez görebilirmiyim Embarassed Embarassed

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 01:37 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Üye Üye
Hayır göremessin. Onaylanması gerekiyor ilk önce. Wink

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 15:05 - Mesaj konusu: resim yükleme
Yeni Üye Yeni Üye
arkadaşlar ben resim yüklemeye çalışıyorum fakat en ve boyu geçersiz diyor.Ne yapacağım?Bana yardımcı olabilir misinz? Rolling Eyes

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 15:58 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sende başka resim yüklee

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 19:40 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
hepsiciuclu Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 15:05
arkadaşlar ben resim yüklemeye çalışıyorum fakat en ve boyu geçersiz diyor.Ne yapacağım?Bana yardımcı olabilir misinz? Rolling Eyes

Arkadaşım sende PHOTOSHOP programı varsa oradar düzenleme yapabilirsin. Yeni belge aç. Boyutlarını sitenin max. boyutlarını yaz. Resimi ekle ve uyacak şekilde fare ile küçült. Belki olabilir. Bir dene. Ben daha önce denemiştim ve başarılıda olmuştum. Cool

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi