| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Resimleri ~ Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
| adventureman |
Tarih: Salı, Şubat 26, 2008 20:17 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Site Admin

|
Kardeş orada "Gözat" seçeneğinin altında şöyle bir açıklama mevcut ;
Geçerli Uzantılar : jpg, gif
 |
|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 00:11 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ya gerçekten çok özür diliyorum ben sizden.Yine benim akılsızlığım nelere yol açtıı  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 10:25 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Site Admin

|
Estağfurullah, ama hangi alanda olursa olsun yapacağınız şeyler hakkında açıklama vs. bilgiler verilmişse onları okumalısınız o açıklama ve bilgiler süs olsun diye verilmemiştir, yapacağınız işleri(işlemleri) o bilgiler dahilinde yapmanız sizlerin faydasına ve kârına olacaktır..  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cuma, Şubat 29, 2008 20:49 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben 3-4 saat önce galeriye teker teker resim yükledim 3 tane ve tamamdır dediğimde "teşekkür ederiz onaylandıktan sonra görüntülenecektir." vb.şeyler yazdı ben resim yükledikten sonra moderatörler online oldu fakat hala resimlerim onaylanmadı.
hep resim yüklüyorum onaylandıktan sonra görüntülenecektir diyor fakat resmimi yeni resimler bölümünde göremiyorum...  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Cuma, Şubat 29, 2008 23:20 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Site Admin

|
Moderatörler resimleri onaylayamıyor sadece adminler onaylayabiliyor.. Biraz önce siteye girdiğimde onay bekleyen 135 mesaj vardı önce mesajları onayladıktan sonra resimlere bakacağım maalesef sitenin büyük bir yükünü adminler çekiyor biraz sabır arkadaşlar hepsine yetişmeye çalışıyoruz... Oysa ki sadece sitenin teknik işlerine vs. bakmamız gerekir ve bu durum hep böyle oluyor siteyi kontrol etmek için girdiğimizde onay bekleyen yüzlerce mesajla karşılaşıyoruz..  |
|
|
|
|
| gamzenur13 |
Tarih: Cuma, Mart 14, 2008 18:11 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| root bende yükleyemedim küçülttüm ama olmadı ya |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 18:47 - Mesaj konusu: . |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bazen olmuyor  |
|
|
|
|
| HaNdIsH |
Tarih: Perşembe, Mart 20, 2008 21:29 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Üye

|
|
|
|
| gokceyildiz |
Tarih: Cuma, Nisan 4, 2008 11:14 - Mesaj konusu: sağol |
|
|
Yeni Üye

|
gerçekten çok yardımcı oldun çok sağol  |
|
|
|
|
| dontfiree |
Tarih: Pazar, Nisan 6, 2008 14:49 - Mesaj konusu: offf |
|
|
Yeni Üye

|
root ben gönderiyorum ama resimler gösterilmiyor  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Salı, Nisan 8, 2008 22:56 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
dontfiree belki aynı resimler varsa ondan kabul edilmeyebilir...  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Salı, Nisan 8, 2008 23:03 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Görevli

|
Arkadaşım bu başlıkta yazıyor zaten...İyice baksan göreceksin..3. sayfada defalarca fotoğrafların yüklenmeme sebepleri belirtilmiş...  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 20:41 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Görevli

|
Yükleyeceğin fotoğrafın boyutu, uzantısı sınırlar içerisinde mi; aynı fotoğraftan başka var mı; net mi; üzerinde yazı vb. var mı tekrar kontrol et  |
|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 21:36 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
hani ben yükleyemiyordum ya fotoğrafları sorun sitede değil bizim bilgisayarda galiba çünkü ben fotoğrafları sinem'e gönderiyorum o yükleyebiliyor yani artık fotoğrafları dolaylı yoldan da olsa yükleyebiliyorum  |
|
|
|
|
| Selnck |
Tarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 23:34 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben yüklemeye çalıştım ama olmadı |
|
|
|
|
|
|