Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 19, 2008 20:12 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
daha önceden ekleniyormuş (benim geldimden beri böylede) ama herkes gereksiz alakası olmayan mesajlar yazınca iptal edilmiş Wink

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 24, 2008 22:56 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bilgiler için sağolun ..

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 5, 2008 17:07 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet teşekkürler

ceyda4avvurmus
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 19, 2008 19:24 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Yeni Üye Yeni Üye
çok sağolun ekledim ama resim yükleyemiyom ben yardım edin banaa.

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 17:43 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya ben de yükleyemiyorum üstelik resimler yazanlara uyuyor... Sad

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 18:40 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Site Admin Site Admin
http://www.gruphepsi.org/galeri/cat1.htm

Bu adreste sağ üst tarafta yeni resimler yazısının altında "Yükleyin" Seçeneği var oradan resim yükleyebilirsiniz ...

ÖRNEK RESİM YÜKLEME

Varsayalım
Resmimim boyutları 800x600 px
Boyutu 100kb
Resmim net ve üzerine yazı eklenmemiş değiştirilmemiş ve orta boyutta varsayıyorum.

(Limitler ise galerimizde:
Max. Dosya büyüklüğü: 2000 kb
Max. resim eni: 1024 px
Max. resim boyu: 1024 px)

Fotoğraf ismi: Hepsi grubu konser resmi 2
Açıklama: Hepsi grubunun maxland'da verdiği konserden bir görüntü.
Anahtar Sözcükler: hepsi grup grubu cemre eren gülçin yasemin
Doğrulama Kodu: Resimdeki gördüğünüz değeri girin ( Eğer Okuyamıyorsanız Üzerine Tıklayarak Değiştirebilirsiniz )

Hepsi bu kadar.

duygu1hepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 20:21 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Yeni Üye Yeni Üye
bu bilgiler için çok teşekkürler Razz

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
maalesef olumsuzz Crying or Very sad

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 22:20 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Görevli Görevli
Olumsuz derken kastın ne biraz daha açarsan, eminim sana yardımımız dokunacaktır... Wink

Edit: Cümlemi düzelttim.

En son devrem tarafından Cumartesi, Şubat 23, 2008 22:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 22:39 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Görevli Görevli
Yani hala yükleyemiyorum demek istiyor anladığım kadarıyla... Confused

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 20:22 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Belki yüklediğin resim geçersiz dosya tipidir.Hareketli ya da boyutu uymuyorsa yüklenmez.

seynebim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 22:03 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Yeni Üye Yeni Üye
gerçekten çok güzeller

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 23:09 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet naz yükleyemiyorum demek istemiştim.Dosya her kurala uyuyor ama tamamdır dediğimde fotoğrafı yazdığımız yer(gözat'ın yanındaki)siliniyor tekrar tekrar deniyorum tekrar tekrar siliniyorr Rolling Eyes

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 11:32 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Site Admin Site Admin
Fotoğrafların uzantısının jpg olduğuna eminmisin ?

mesela;
gruphepsi.jpg, gulcin.jpg şeklindeki fotoğrafları yükleyebilirsin uzantısı png, bmp vs. olanları sistem kabul etmez..

Biz test ettik sitede veya sistemde bir sorun yok...

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 18:39 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Aaa bak ben onu bilmiyordum çok çook teşekkür ederim adventureman seni de uğraştırdım biraz ama

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi