Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 25, 2007 19:13 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Takımdan Takımdan
tekrar çok teşekkürler Laughing

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 18:36 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Takımdan Takımdan
ama ben üzerinde hiç bir yazı bulunmayan resimler ekledim çok güzel resimler ama hiç biri alınmadı galiba Sad

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 18:48 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Takımdan Takımdan
Olabilir Mandalina19 belki o resimler galeride olabilir yani bütün resimleri tek tek incelememişsen tabi. Wink Confused

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 21:21 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Takımdan Takımdan
Belki de boyutu çok büyük yada çok küçüktür.

GulcinCemre1985
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 11, 2007 23:22 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Yeni Üye Yeni Üye
çok teşekkürler root

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 11:53 - Mesaj konusu: teşekkürler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok teşekkürler murat abi ben bu siteyi çok seviyorum ya bize her konuda yardımcı oluyor herkes

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 22:02 - Mesaj konusu: gönderemiyorum
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
nasıl galariye resim gönderebilirim bilmiyorum göndermeye çalışıyorum ama windows farklı bir pencere açıyor ordan da gönderemiyorum nasıl gönderebilirim? Sad Crying or Very sad Cool

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 15, 2008 16:51 - Mesaj konusu: arkadaşlar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
resimlerin üzerine gruphepsi.org diye yazmalımıyız siz mi yazıyorsunuz Question

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 15, 2008 17:21 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Site Admin Site Admin
gulcinciyimmm otomatik olarak o yazı yazılıyor senin yazmana gerek yok. Wink

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 15, 2008 22:45 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Takımdan Takımdan
Hatta bir ara resimlerin üzerinde yazan GrupHepsi.Org yazısının kaldırılması ya da başka bir yere(örnek: alt köşe) alınması istendi. Çünkü bazen kızlardan birinin gözüne denk geliyor, burunlarının ortasında bir yazı oluyor. Ancak o zamanda resimler çalınıyor Confused

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 15, 2008 23:08 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Takımdan Takımdan
GrupHepsi.org yazısını köşeye koysalar kırpma işlemiyle kolaylıkla çalınabilir.

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 19, 2008 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
berkanyoshy haklı.

En son hepsicigirl95 tarafından Cumartesi, Ocak 19, 2008 18:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 19, 2008 15:59 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Site Admin Site Admin
Aşağıda ki linkte gerekli açıklamalar daha önceden yapılmıştı...

http://www.gruphepsi.org/panolar/galeri-deki-resimlere-yapilan-yorumlar-t1506.html

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 19, 2008 16:26 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
berkanyoshy haklı. Bir de resimlere nasıl yorum yazabilirim biriniz bana yardımcı olabilir misiniz lütfen Crying or Very sad Exclamation Question

canım benim resimlere yorum eklenmiyor Exclamation daha önceki mesajları okusan bilirdin

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 19, 2008 16:29 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evil or Very Mad Embarassed Sad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi