| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Resimleri ~ Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
| mandalina19 |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 19:13 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Takımdan

|
tekrar çok teşekkürler  |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 18:36 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Takımdan

|
ama ben üzerinde hiç bir yazı bulunmayan resimler ekledim çok güzel resimler ama hiç biri alınmadı galiba  |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 18:48 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Takımdan

|
Olabilir Mandalina19 belki o resimler galeride olabilir yani bütün resimleri tek tek incelememişsen tabi.  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Çarşamba, Kasım 28, 2007 21:21 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Takımdan

|
| Belki de boyutu çok büyük yada çok küçüktür. |
|
|
|
|
| GulcinCemre1985 |
Tarih: Salı, Aralık 11, 2007 23:22 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| sariprenses |
Tarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 11:53 - Mesaj konusu: teşekkürler |
|
|
Kıdemli Üye

|
| çok teşekkürler murat abi ben bu siteyi çok seviyorum ya bize her konuda yardımcı oluyor herkes |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Cuma, Aralık 14, 2007 22:02 - Mesaj konusu: gönderemiyorum |
|
|
Kıdemli Üye

|
nasıl galariye resim gönderebilirim bilmiyorum göndermeye çalışıyorum ama windows farklı bir pencere açıyor ordan da gönderemiyorum nasıl gönderebilirim?  |
|
|
|
|
| gulcinciyimmm |
Tarih: Salı, Ocak 15, 2008 16:51 - Mesaj konusu: arkadaşlar |
|
|
Kıdemli Üye

|
resimlerin üzerine gruphepsi.org diye yazmalımıyız siz mi yazıyorsunuz  |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Salı, Ocak 15, 2008 17:21 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Site Admin

|
gulcinciyimmm otomatik olarak o yazı yazılıyor senin yazmana gerek yok.  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Salı, Ocak 15, 2008 22:45 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Takımdan

|
Hatta bir ara resimlerin üzerinde yazan GrupHepsi.Org yazısının kaldırılması ya da başka bir yere(örnek: alt köşe) alınması istendi. Çünkü bazen kızlardan birinin gözüne denk geliyor, burunlarının ortasında bir yazı oluyor. Ancak o zamanda resimler çalınıyor  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Salı, Ocak 15, 2008 23:08 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Takımdan

|
| GrupHepsi.org yazısını köşeye koysalar kırpma işlemiyle kolaylıkla çalınabilir. |
|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Cumartesi, Ocak 19, 2008 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| berkanyoshy haklı. |
En son hepsicigirl95 tarafından Cumartesi, Ocak 19, 2008 18:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Cumartesi, Ocak 19, 2008 15:59 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Site Admin

|
|
|
|
| sariprenses |
Tarih: Cumartesi, Ocak 19, 2008 16:26 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
canım benim resimlere yorum eklenmiyor daha önceki mesajları okusan bilirdin |
|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Cumartesi, Ocak 19, 2008 16:29 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
|
|