| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Resimleri ~ Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
| gozdeveeren |
Tarih: Cumartesi, Ekim 13, 2007 13:52 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Takımdan

|
ben de resim yükledim ve de resimlerimi göremedim biliyorum ki üstünde başka sitelerin ismi yok ayrıca resimler bu sitede de yayımlanmamış yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cumartesi, Ekim 13, 2007 19:07 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Görevli

|
| gözdeveeren merak etme ben de dün resim gönderdim daha bugün yayınlanda seninkilerde yayınlanır |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Cumartesi, Ekim 13, 2007 21:28 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Takımdan

|
ama freeb ben daha neredeyse 1 ay önce gönderdim ve hiçbiri de yayımlanmadı biliyorum ki o resimlerde de sorun yok  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cumartesi, Ekim 13, 2007 21:30 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Site Admin

|
Resimler
Üzerlerinde oynama yapılmışsa,
Üzerinde yazı varsa,
Resim küçükse,
Resim çok büyükse,
Resim açıklaması uygun değilse,
Resim adı, anahtar kelimeleri uygun değilse,
Resimden galeride bir tane daha varsa
RESİM EKLENMEZ. |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Cumartesi, Ekim 13, 2007 21:32 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Takımdan

|
| tamam root ben açıklamaları ya da anahtar kelimeleri uygun yazmamış olabilirim teşekkürler daha dikkatli olurum bundan sonra |
|
|
|
|
| pelingulcin94 |
Tarih: Pazar, Ekim 14, 2007 21:36 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Üye

|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Pazar, Ekim 14, 2007 23:10 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Görevli

|
| bende dün iki tane resim yolladım ama resimlerde problem var herhalde yayınlanmadı |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Pazar, Kasım 18, 2007 11:53 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Takımdan

|
| ben de çok resim gönderdim ama biri yayınlandı herhalde biraz geç yayınlanıyorlar. |
|
|
|
|
| ozlemduygu |
Tarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 13:05 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Yeni Üye

|
| ben dün tam 11 tane resim yükledim.o kadar da uğraştım ama sadece 4 tanesini gördüm.neden yayınlanmıyor |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 13:11 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Site Admin

|
1. Her resim onaylanacak diye bir kaide yok arkadaşlar.
Olası nedenlerine gelince;
1. Yüklenen resim daha önce yüklenmiş olabilir,
2. Yüklenen resmin üzerinde yazı vardır,
3. Yüklenen resim özel hayata giriyor olabilir,
4. Yüklenen resim net değildir.
Bu maddelerden kaynaklanmış olabilir.  |
|
|
|
|
| yesilbahar |
Tarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 15:36 - Mesaj konusu: özürdilerim |
|
|
Üye

|
| ço...k özürdilerim root ben bununla ilgili bir başlık açmıştım. siteyi araştırmıştım ama bulamamıştım sen var deyince daha dikkatli aradım ve buldum çok sağol |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 18:29 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Takımdan

|
ben de resim ekledim, her şeye uyuyor ama yayınlanmadı  |
En son mandalina19 tarafından Pazar, Kasım 25, 2007 19:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| pelostyle |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 19:02 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Takımdan

|
| canım eğer uygunsa mutlaka yayınlanacaktır... |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 19:05 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Takımdan

|
| saol pelostyle ama kaç gün oldu üstünde eğer cemre kemer filan yazarsa da mı yayınlanmıyor? |
|
|
|
|
| pelostyle |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 19:08 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Takımdan

|
resmin üzerinde herhangi bir yazı veya herhangi reklam içeren birşey olmuyor ama zaten uygunsa yayınlanır.  |
|
|
|
|
|
|