| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Resimleri ~ Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
| adventureman |
Tarih: Perşembe, Ağustos 16, 2007 16:07 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Site Admin

|
| Evet o site... Oradan programı indirip kurduktan sonra o programla resimlerini düzenleyebilirsin... |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Perşembe, Ağustos 16, 2007 18:23 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Perşembe, Ağustos 16, 2007 19:36 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
adventureman demiş ki: Evet o site... Oradan programı indirip kurduktan sonra o programla resimlerini düzenleyebilirsin...
çok teşekkürler ama benim resimlerimin boyutu normal aynı arkadaşların yüklediği bibi ben onu anlamadım |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Perşembe, Ağustos 16, 2007 23:44 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Site Admin

|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Cuma, Ağustos 17, 2007 20:19 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| çok teşekkürler adventuraman dediğim gibi çok sağol size de yük oldum |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 20, 2007 09:45 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Site Admin

|
Rica ederiz... Görevimiz.  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 13:24 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
adventureman demiş ki: Rica ederiz... Görevimiz. 
 |
|
|
|
|
| medimer |
Tarih: Cuma, Eylül 14, 2007 08:59 - Mesaj konusu: indirmemi |
|
|
Yeni Üye

|
ben resim koydum ama koyduklarımıda göremedim  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Cuma, Eylül 14, 2007 09:02 - Mesaj konusu: Re: indirmemi |
|
|
Site Admin

|
medimer demiş ki: ben resim koydum  ama koyduklarımıda goremedim 
Üzerinde başka sitelerin reklamları olan fotoğraflar yayınlanmıyor... |
|
|
|
|
| ozlemduygu |
Tarih: Cuma, Eylül 14, 2007 15:52 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Yeni Üye

|
| arkadaşlar ben de galeriye resim yükledim ama bazılarında geçersiz dosya türü diye yazdı elimde gerçekten çok güzel resimler var yardım ederseniz çok sevinirim |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Cuma, Eylül 14, 2007 16:10 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Site Admin

|
Resimlerinizin türü jpeg - jpg olmalıdır aksi taktirde o şekilde bir uyarı verir.
Resimlerinizi paint programı ile açıp ;
Dosya > Farklı Kaydet > dedikten sonra Dosya adı nın altında Kayıt Türü var oradan JPEG'i şeçip kaydet dedikten sonra resminiz dönüşmüş olacaktır. Dönüşen resminizi galeriye yükleyebilirsiniz... |
|
|
|
|
| medimer |
Tarih: Pazar, Eylül 16, 2007 10:01 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Yeni Üye

|
| ozur dilerim ama artık resim yukleme yerinede basamıyorum!!nasıl yapabilirim? |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Pazar, Eylül 16, 2007 16:42 - Mesaj konusu: evet |
|
|
Takımdan

|
evet ben de yükleyin tuşuna basamıyorum neden basılmadığı konusunda bir bilgilendirirseniz sevinirim  |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Pazar, Eylül 16, 2007 16:53 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Site Admin

|
| Bir süreliğine galeri resim yükleme güvenlik amaçlı kapatılmıştır. |
|
|
|
|
| medimer |
Tarih: Pazar, Eylül 16, 2007 17:14 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
|
|