Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 16, 2007 16:07 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Site Admin Site Admin
Evet o site... Oradan programı indirip kurduktan sonra o programla resimlerini düzenleyebilirsin...

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 16, 2007 18:23 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet sumbul

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 16, 2007 19:36 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
adventureman demiş ki:
Evet o site... Oradan programı indirip kurduktan sonra o programla resimlerini düzenleyebilirsin...

çok teşekkürler ama benim resimlerimin boyutu normal aynı arkadaşların yüklediği bibi ben onu anlamadım

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 16, 2007 23:44 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Site Admin Site Admin
O zaman başlığın ilk mesajını okuyunuz...

http://www.gruphepsi.org/panolar/resim-yukleme-yardim-bilgilendirme-lutfen-okuyun-t1507.html#27459

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 17, 2007 20:19 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok teşekkürler adventuraman dediğim gibi çok sağol size de yük oldum

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 20, 2007 09:45 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Site Admin Site Admin
Rica ederiz... Görevimiz. Wink

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 13:24 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
adventureman demiş ki:
Rica ederiz... Görevimiz. Wink

Smile Wink

medimer
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 14, 2007 08:59 - Mesaj konusu: indirmemi
Yeni Üye Yeni Üye
ben resim koydum Very Happy ama koyduklarımıda göremedim Sad Sad

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 14, 2007 09:02 - Mesaj konusu: Re: indirmemi
Site Admin Site Admin
medimer demiş ki:
ben resim koydum Very Happy ama koyduklarımıda goremedim Sad Sad

Üzerinde başka sitelerin reklamları olan fotoğraflar yayınlanmıyor...

ozlemduygu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 14, 2007 15:52 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Yeni Üye Yeni Üye
arkadaşlar ben de galeriye resim yükledim ama bazılarında geçersiz dosya türü diye yazdı elimde gerçekten çok güzel resimler var yardım ederseniz çok sevinirim

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 14, 2007 16:10 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Site Admin Site Admin
Resimlerinizin türü jpeg - jpg olmalıdır aksi taktirde o şekilde bir uyarı verir.
Resimlerinizi paint programı ile açıp ;
Dosya > Farklı Kaydet > dedikten sonra Dosya adı nın altında Kayıt Türü var oradan JPEG'i şeçip kaydet dedikten sonra resminiz dönüşmüş olacaktır. Dönüşen resminizi galeriye yükleyebilirsiniz...

medimer
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 16, 2007 10:01 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Yeni Üye Yeni Üye
ozur dilerim ama artık resim yukleme yerinede basamıyorum!!nasıl yapabilirim?

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 16, 2007 16:42 - Mesaj konusu: evet
Takımdan Takımdan
evet ben de yükleyin tuşuna basamıyorum neden basılmadığı konusunda bir bilgilendirirseniz sevinirim Sad

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 16, 2007 16:53 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Site Admin Site Admin
Bir süreliğine galeri resim yükleme güvenlik amaçlı kapatılmıştır.

medimer
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 16, 2007 17:14 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Yeni Üye Yeni Üye
bilgi için teşekkürler

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi