Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.

Azeriqiziyim
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 14, 2008 14:52 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Yeni Üye Yeni Üye
Peki ya root, dizi bitse de dizi resimlerini yükleye bilirmiyiz? Bodrum resimleri yükleyelim mi? Bu konuda cevap yazabilirmisiniz? Hepsi1 resimleri bende birikmiş durumda.

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 14, 2008 15:00 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Site Admin Site Admin
Tabiki yükleyebilirsiniz.
Eğer resimler
Üzerlerinde oynama yapılmışsa,
Üzerinde yazı varsa,
Resim küçükse,
Resim çok büyükse,
Resim açıklaması uygun değilse,
Resim adı, anahtar kelimeleri uygun değilse,
Resimden galeride bir tane daha varsa resminiz onaylanmaz.

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 14, 2008 16:14 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Site Admin Site Admin
Ek olarak Hepsi 1 resimlerinden kastınız ekran görüntüsü ise; Hepsi 1 dizisi ekran görüntüleri de onaylanmamaktadır.

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 15, 2008 21:39 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Confused Ekran görüntüsü derken?

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 16, 2008 09:09 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Site Admin Site Admin
Yani bilgisayardan yada televizyondan diziyi izlerken çekilen veya "Print Screen" ile alınan resimler...

Azeriqiziyim
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 17, 2008 14:29 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Yeni Üye Yeni Üye
Teşekkürler! Yükleyeceğim.

Azeriqiziyim
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 17, 2008 14:35 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Yeni Üye Yeni Üye
Peki ya root, resim düzenleyerek (mesela çerçeveye alarak) yollarsak kabul olunur mu?

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 23, 2008 09:46 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Takımdan Takımdan
Ben birsürü gördüm öyle. Wink

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 23, 2008 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Yani bilgisayardan yada televizyondan diziyi izlerken çekilen veya "Print Screen" ile alınan resimler...

Hımm.. Rolling Eyes Teşekkürler Ersin abiciğim. Wink

asicemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 25, 2008 13:49 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
burak, bana bir ö.m atabilirmisin? Siteyle ilgili sorularım olacak da. Bir de adminler atarsa iyi olurdu.

allstargirl
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 9, 2008 12:44 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Yeni Üye Yeni Üye
ben gönderdim ama gönderdiğim aynı resimler başkası adda gönderilmiş...

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 9, 2008 12:49 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Site Admin Site Admin
Konunun tamamını okursanız sorularınıza mutlaka cevap bulursunuz.
Senin yüklediklerinde
1. açıklaması başlığı anahtar kelimesi vs eksik veya yanlıştır.
2. net değildir.
3. boyutları ya çok küçük veya çok büyüktür.
4. üzerlerinde yazı olabilir.
vb. nedenlerden dolayı onaylanmamış olabilir.

asicemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 9, 2008 14:19 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Siz hiç duyuru okumuyormusunuz kardeşim?
1. açıklaması başlığı anahtar kelimesi vs eksik veya yanlıştır.
2. net değildir.
3. boyutları ya çok küçük veya çok büyüktür.
4. üzerlerinde yazı olabilir.
vb. nedenlerden dolayı onaylanmamış olabilir.

allstargirl eğer bunları doğru uygularsan resim yükleyebilirsin.
Ben de resim yüklüyorum. Bazıları kabul olunmuyor. Sonra rastgele resimlerde başka biri tarafından ya benden önce yüklenmiş oluyor, ya da ben bazı şeyleri doğru yazmamışım.

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 28, 2008 16:16 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben hep yüklerken ebru ablaya soruyorum

CeMrE98CeMrE
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 4, 2009 19:53 - Mesaj konusu: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
yani resim illede kabul edilcek diye bir kural yok zaten resim kabul edilmemişse bir şey mutlaka vardır onuda asicemre Ebru abla defalarca yazdı okuyun yanii

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi