| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Resimleri ~ Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
| Azeriqiziyim |
Tarih: Salı, Ekim 14, 2008 14:52 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Yeni Üye

|
| Peki ya root, dizi bitse de dizi resimlerini yükleye bilirmiyiz? Bodrum resimleri yükleyelim mi? Bu konuda cevap yazabilirmisiniz? Hepsi1 resimleri bende birikmiş durumda. |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Salı, Ekim 14, 2008 15:00 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Site Admin

|
Tabiki yükleyebilirsiniz.
Eğer resimler
Üzerlerinde oynama yapılmışsa,
Üzerinde yazı varsa,
Resim küçükse,
Resim çok büyükse,
Resim açıklaması uygun değilse,
Resim adı, anahtar kelimeleri uygun değilse,
Resimden galeride bir tane daha varsa resminiz onaylanmaz. |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Salı, Ekim 14, 2008 16:14 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Site Admin

|
| Ek olarak Hepsi 1 resimlerinden kastınız ekran görüntüsü ise; Hepsi 1 dizisi ekran görüntüleri de onaylanmamaktadır. |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Çarşamba, Ekim 15, 2008 21:39 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ekran görüntüsü derken? |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Perşembe, Ekim 16, 2008 09:09 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Site Admin

|
| Yani bilgisayardan yada televizyondan diziyi izlerken çekilen veya "Print Screen" ile alınan resimler... |
|
|
|
|
| Azeriqiziyim |
Tarih: Cuma, Ekim 17, 2008 14:29 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Yeni Üye

|
| Teşekkürler! Yükleyeceğim. |
|
|
|
|
| Azeriqiziyim |
Tarih: Cuma, Ekim 17, 2008 14:35 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Yeni Üye

|
| Peki ya root, resim düzenleyerek (mesela çerçeveye alarak) yollarsak kabul olunur mu? |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Perşembe, Ekim 23, 2008 09:46 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Takımdan

|
Ben birsürü gördüm öyle.  |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Perşembe, Ekim 23, 2008 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: Yani bilgisayardan yada televizyondan diziyi izlerken çekilen veya "Print Screen" ile alınan resimler...
Hımm.. Teşekkürler Ersin abiciğim.  |
|
|
|
|
| asicemre |
Tarih: Cumartesi, Ekim 25, 2008 13:49 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| burak, bana bir ö.m atabilirmisin? Siteyle ilgili sorularım olacak da. Bir de adminler atarsa iyi olurdu. |
|
|
|
|
| allstargirl |
Tarih: Pazar, Kasım 9, 2008 12:44 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Yeni Üye

|
| ben gönderdim ama gönderdiğim aynı resimler başkası adda gönderilmiş... |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Pazar, Kasım 9, 2008 12:49 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Site Admin

|
Konunun tamamını okursanız sorularınıza mutlaka cevap bulursunuz.
Senin yüklediklerinde
1. açıklaması başlığı anahtar kelimesi vs eksik veya yanlıştır.
2. net değildir.
3. boyutları ya çok küçük veya çok büyüktür.
4. üzerlerinde yazı olabilir.
vb. nedenlerden dolayı onaylanmamış olabilir. |
|
|
|
|
| asicemre |
Tarih: Pazar, Kasım 9, 2008 14:19 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Siz hiç duyuru okumuyormusunuz kardeşim?
1. açıklaması başlığı anahtar kelimesi vs eksik veya yanlıştır.
2. net değildir.
3. boyutları ya çok küçük veya çok büyüktür.
4. üzerlerinde yazı olabilir.
vb. nedenlerden dolayı onaylanmamış olabilir.
allstargirl eğer bunları doğru uygularsan resim yükleyebilirsin.
Ben de resim yüklüyorum. Bazıları kabul olunmuyor. Sonra rastgele resimlerde başka biri tarafından ya benden önce yüklenmiş oluyor, ya da ben bazı şeyleri doğru yazmamışım. |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Pazar, Aralık 28, 2008 16:16 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben hep yüklerken ebru ablaya soruyorum |
|
|
|
|
| CeMrE98CeMrE |
Tarih: Pazar, Ocak 4, 2009 19:53 - Mesaj konusu: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| yani resim illede kabul edilcek diye bir kural yok zaten resim kabul edilmemişse bir şey mutlaka vardır onuda asicemre Ebru abla defalarca yazdı okuyun yanii |
|
|
|
|
|
|