| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Resimleri ~ Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
| adya94 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 21, 2008 15:37 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Yeni Üye

|
| Sağol ben yeni kaydoldum da bilmiyodum.Çok teşekkürler.Artık bir sürü resim yüklerim oraya. |
|
|
|
|
| esra26 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 12:45 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Yeni Üye

|
| yaa arkadaşlar ben aynen bunu uyguluyorum hemde özel resimler koyuyorum ama neden hiçbiri kabul edilmiyor çok merak ediyorum sadece bir kişininkini görüyorum ben :S |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 13:59 - Mesaj konusu: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Demek ki sitede o resimler var ya da moderatörlerimiz bir eksiğini görüyorlar  |
|
|
|
|
| esra26 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 17:29 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Yeni Üye

|
| yaa ama baktım o resimler yok hepsi grubunun ağız tadıyla programındaki resimleri varmı söyleyin varsa tamam o zaman. |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 17:35 - Mesaj konusu: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bunu adminlerimizle konuşsan daha iyi olur bence benim bir fikrim yok canım  |
En son fato61 tarafından Pazartesi, Eylül 29, 2008 14:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Salı, Eylül 23, 2008 04:30 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Takımdan

|
| Resim onaylama konusunu root adlı admin'imize danışırsan daha fazla bilgi sahibi olabilirsin. Fakat önce resimlerde reklam varsa, resimler net değilse, uzantısı .jpg değilse danışmana gerek yok. Bu nedenler resmin onaylanmamasında etkin olan nedenlerdir. |
|
|
|
|
| esra26 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 12:42 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Yeni Üye

|
| sonu jpg uzantılı resimler öyle pek bulanıkta değil yani ama bir danışırım yinede sağolun |
|
|
|
|
| Azeriqizi |
Tarih: Salı, Ekim 7, 2008 13:34 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| benim resimlerim asla onaylanmıyor. Mesela cemreandhazal isimli kullanıcı benden sonra benim yüklediğim resimleri yüklüyor. Onda kabul oluyor. Ama bende asla kabul olunmaz. Root bunla ilgili yazarsa iyi olur |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Salı, Ekim 7, 2008 15:11 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Site Admin

|
Yav siz hiç duyuru vb birşey okumaz mısınız? Kaç kez yazacağız.
1. Seninki açıklaması başlığı anahtar kelimesi vs eksik veya yanlıştır.
2. net değildir.
3. boyutları ya çok küçük veya çok büyüktür.
4. üzerlerinde yazı olabilir.
5. daha önce galeri de olabilir.
daha yazayım mı? |
|
|
|
|
| Azeriqizi |
Tarih: Çarşamba, Ekim 8, 2008 12:45 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| İyi de duyuruda olduğu gibi yapıyorum. Birde bundan yalnız ben değil diğer kullanıcılar da şikayetçi |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Çarşamba, Ekim 8, 2008 13:08 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Site Admin

|
Duyurularda olduğu gibi yapıyorsan bizim kasıtlı yaptığımızı mı düşünüyorsun anlamadım  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Çarşamba, Ekim 8, 2008 13:43 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Site Admin

|
| Azeriqizi kardeş sen hep sitede olan resimleri yüklüyorsun! Şöyleki senin yüklediğin resimleri kendin çekme imkanın olmadığa göre ve Grup Hepsi de yurt dışında konser vermediğine göre senin sağdan soldan bulduğun resimler daha önceden hatta sen siteye üye olmadan önce yüklenmiş olabilir. Bir diğer neden ise root'un dediği gibi resimlerin açıklaması, anahtar kelimeleri, adı düzgün değilse senin ki değilde aynı fotoğradı yükleyen ve düzgün yazan kişinin ki onaylanır. Bir diğer neden de sanatçıların özel hayatına müdahale olduğunu düşündüğümüz bazı özel resimleri onaylamıyoruz! |
|
|
|
|
| Azeriqizi |
Tarih: Perşembe, Ekim 9, 2008 13:10 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
o zaman özür dilerim. Ama yine de deniyeceğim. Evet şimdi anlıyorum sizi. Bide lütfen anlayışlı olun ben size kasıtlı yaptığınızı anlatmıyorum. Lütfen yanlış anlamayın. Ben türkçe pek iyi bilmiyorum o yüzden yanlış kullanabilirim. Özür dilerim yanlış kullandıysam  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Perşembe, Ekim 9, 2008 16:52 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Site Admin

|
| Yav biz seni veya diğerlerini ne diye yanlış anlayacağım elli yere yazmışım üye olduğunuz yere dahi kuralları yazmışım sitedeki herşeyi güzelce ayırmışım. Ama araştırmayıp okumayıp yazmak sizlere daha kolay geliyor. |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Perşembe, Ekim 9, 2008 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Takımdan

|
Senin sorun dediğin şeyi hepimiz yaşayabiliyoruz Azeriqizi.
Ben bir resim ekliyorum mesela onaylanmıyor.Sonra o resmi başka birinin yüklemiş olduğunu görüyorum.Tarihe bakıyorum o resim 1 yıl önce eklenmiş.
Resim sayısı çok fazla bu nedenle ''bu yoktur'' dediğimiz resimlerde olabiliyor.  |
|
|
|
|
|
|