Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ Resim Galerisi Hk.

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 16, 2006 15:43 - Mesaj konusu: Resim Galerisi Hk.
Site Admin Site Admin
Arkadaşlar Elimizde Olmayan Nedenlerden Dolayı Yani Hostingcimizden, Yani Siteyi Barındırdığımız Sunucudan Kaynaklanan Geçici Bir Nedenden Dolayı Resim Galerisine Resim Yüklenememektedir. En Kısa Zaman da Bu Sorun Giderilecektir. Bir Kaç Gün İçerisinde Wink
Anlayışla Karşılamanızı Bekliyoruz ...
Teşekkürler...
( Ellerinizdeki resimleri biriktirin hepsini birden yüklersiniz Laughing )

raziel2004
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 16, 2006 15:49 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
hehhee Laughing ok

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 30, 2006 00:34 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Site Admin Site Admin
Arkadaşlar resim galerisindeki sorunda giderilmiştir. Resimlerini artık yükleyebilirsiniz.

Ek olarak sunucumuz değiştiğinden dolayı güvenliğimiz için lütfen http://www.gruphepsi.org/panolar/profile.php?mode=editprofile bu adrese girerek şifrelerinizi değiştirin.

ecosshepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 30, 2006 20:32 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Yeni Üye Yeni Üye
uyarı için teşekkürler.

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 10, 2007 14:51 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Takımdan Takımdan
Galeriye nasıl resim koyacağız Question Rolling Eyes

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 10, 2007 23:36 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Site Admin Site Admin
Bu Adreste Sağ Tarafta Yukarıda Yeni Resimler Yazısının Altında "Yükleyin" Seçeneği Var Oradan Resim Yükleyebilirsiniz ...

http://www.gruphepsi.org/galeri/cat1.htm

Aşağıda ki Alanların Doldurulması Zorunludur.

Fotoğraf ismi:
Açıklama:
Anahtar Sözcükler:
Doğrulama Kodu: ( Eğer Okuyamıyorsanız Üzerine Tıklayarak Değiştirebilirsiniz )

HepsiFreaK
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 25, 2007 01:45 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Yeni Üye Yeni Üye
0k anlaştık Smile

cerenhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 24, 2007 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Üye Üye
bu arada galeriye çok güzel resimler ekleniyor.ekleyen arkadaşlarıma ve modaretörlerimize çok teşekkür ederim.

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 24, 2007 18:28 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Takımdan Takımdan
Evet adminlerimiz yeni resimler eklemişler.Çok teşekkürler.
Ayrıca benim yolladığım bazı resimleri avatar olarak seçmenizde beni gerçekten çok mutlu etti Laughing çünkü bu site benim için çok önemli.Mutluluktan ağlıyorum Crying or Very sad Crying or Very sad

77seda77
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 23, 2007 12:10 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Yeni Üye Yeni Üye
adventureman demiş ki:
Bu Adreste Sağ Tarafta Yukarıda Yeni Resimler Yazısının Altında "Yükleyin" Seçeneği Var Oradan Resim Yükleyebilirsiniz ...

http://www.gruphepsi.org/galeri/cat1.htm

Aşağıda ki Alanların Doldurulması Zorunludur.

Fotoğraf ismi:
Açıklama:
Anahtar Sözcükler:
Doğrulama Kodu: ( Eğer Okuyamıyorsanız Üzerine Tıklayarak Değiştirebilirsiniz )

YA BEN BURDAKİLERİN HEPSİNİ YAZDIM AMA "TAMAMDIR" DEDİKTEN SONRA YENİ RESİMLERE GİRİYORUM AMA ÇIKMIYO O RESİM NEDEN?? Sad Question

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 23, 2007 16:29 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Site Admin Site Admin
Resimleri Galeriye yükledinten sonra yetkililerin onaylaması dahilinde yeni resimler kısmında yayınlanacaktır. yani yüklediğiniz resimler yetkililerin oanyından geçmektedir ve onaylanmayı bekliyor olabilir yada resim boyutları uygun değildir yada aynı resimden galeride vardır yada resim üzerinde reklam vardır bu gibi durumlarda resimler yetkililer tarafından silinir. Dolayısıyla yayınlanmaz ve sizlerde galeride yada yeni resimler de göremezsiniz.

77seda77
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 24, 2007 10:04 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Yeni Üye Yeni Üye
teşekkür ederim bilgi için

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 24, 2007 18:07 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Site Admin Site Admin
Rica ederiz arkadaşlar sizleri bilgilendirmek görevimiz.

eroshum84
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 25, 2007 11:05 - Mesaj konusu: tşk
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
çok tşk ederim buse,root,hepsisweet..vs tşk..!

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 25, 2007 18:46 - Mesaj konusu: Re: tşk
Görevli Görevli
eroshum84 demiş ki:
çok tşk ederim buse,root,hepsisweet..vs tşk..!

Pardon ama neden teşekkür ettiğinianlayamadım.??? Rolling Eyes Shocked Question Question Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi