| Yazar |
Mesaj |
| < |
| yoshyciozlem |
Tarih: Cuma, Haziran 13, 2008 12:18 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk. |
|
|
Yeni Üye

|
| bende resim koymak istiyorum üstelik çok güzel resimler ama nasıl konulacağını bilmiyorum |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Cuma, Haziran 13, 2008 17:16 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Selam canım anasayfaya girip Gruphepsi Resim Galerisi bölümüne tıklayacaksın sonra orda yükle yazısı var ordan yükleyebilirsin ama ilk önce onaylanması gerek yani resmim çıkmıyor diye üst üste yollama  |
|
|
|
|
| dorthepsi |
Tarih: Cumartesi, Haziran 21, 2008 15:18 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk. |
|
|
Yeni Üye

|
| resim nasıl yükleriz ben yükleyemiyorum.. |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 30, 2008 14:27 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: dorthepsi"resim nasıl yükleriz ben yükleyemiyorum.. 1. sayfanın 6. Mesajını okursan nasıl olduğunu göreceksin.  |
|
|
|
|
| brshps |
Tarih: Cuma, Ağustos 1, 2008 14:02 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk. |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| elifhepsim |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 19:57 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk. |
|
|
Yeni Üye

|
valla bende bilmiyorum arkadaşlar
---
Düzenleme:devrem
Lütfen Tükçe yazım kurallarına uyunuz.
Duyuru ve kuralları okuyunuz. |
|
|
|
|
| frosya |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 12:01 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk. |
|
|
Yeni Üye

|
| bu arada galeriye çok güzel resimler ekleniyor.ekleyen arkadaşlarıma ve modaretörlerimize çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
| cansel44 |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 17:29 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk. |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| ben bir tane gönderdim bile |
|
|
|
|
| EDACIKYALAN |
Tarih: Perşembe, Ağustos 14, 2008 14:13 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk. |
|
|
Üye

|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Perşembe, Ağustos 14, 2008 14:16 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk. |
|
|
Site Admin

|
EDACIKYALAN demiş ki: uyarı için teşekkürler
Ne uyarısı
Laf olsun torba dolsun misali, nasıl mesaj olursa olsunda mesaj sayım artsın diye sağa sola anlamsızca mesajlar yazmayın ve olur olmaz herşeye teşekkür etmeyin.  |
|
|
|
|
|
|