Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ Resim Galerisi Hk.

yoshyciozlem
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 13, 2008 12:18 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Yeni Üye Yeni Üye
bende resim koymak istiyorum üstelik çok güzel resimler ama nasıl konulacağını bilmiyorum

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 13, 2008 17:16 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Selam canım anasayfaya girip Gruphepsi Resim Galerisi bölümüne tıklayacaksın sonra orda yükle yazısı var ordan yükleyebilirsin ama ilk önce onaylanması gerek yani resmim çıkmıyor diye üst üste yollama Wink

dorthepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 21, 2008 15:18 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Yeni Üye Yeni Üye
resim nasıl yükleriz ben yükleyemiyorum..

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 30, 2008 14:27 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
dorthepsi"resim nasıl yükleriz ben yükleyemiyorum..
1. sayfanın 6. Mesajını okursan nasıl olduğunu göreceksin. Wink

brshps
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 1, 2008 14:02 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Yeni Üye Yeni Üye
peki;)

elifhepsim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 19:57 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Yeni Üye Yeni Üye
valla bende bilmiyorum arkadaşlar

---
Düzenleme:devrem

Lütfen Tükçe yazım kurallarına uyunuz.
Duyuru ve kuralları okuyunuz.

frosya
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 12:01 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Yeni Üye Yeni Üye
bu arada galeriye çok güzel resimler ekleniyor.ekleyen arkadaşlarıma ve modaretörlerimize çok teşekkür ederim.

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 17:29 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ben bir tane gönderdim bile

EDACIKYALAN
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 14, 2008 14:13 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Üye Üye
uyarı için teşekkürler

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 14, 2008 14:16 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Site Admin Site Admin
EDACIKYALAN demiş ki:
uyarı için teşekkürler

Ne uyarısı Question
Laf olsun torba dolsun misali, nasıl mesaj olursa olsunda mesaj sayım artsın diye sağa sola anlamsızca mesajlar yazmayın ve olur olmaz herşeye teşekkür etmeyin. Evil or Very Mad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi