Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ Resim Galerisi Hk.

Sharam
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 31, 2007 15:44 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Yeni Üye Yeni Üye
Hepsi adı üstünde...

hepsimyoshyim
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 7, 2007 13:51 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ya bir soru soracağım peki resim yükledikten ne kadar süre sonra yayınlanır ortalama olarak

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 7, 2007 14:22 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Site Admin Site Admin
Resimleri Galeriye yükledinten sonra yetkililerin onaylaması dahilinde yeni resimler kısmında yayınlanacaktır. yani yüklediğiniz resimler yetkililerin onayından geçmektedir ve onaylanmayı bekliyor olabilir.

- resim boyutları uygun değilse
- aynı resimden galeride varsa
- resim üzerinde reklam varsa
- resimler net değilse

v.s bu gibi durumlarda resimler yetkililer tarafından silinir.

Eğer yukarıda belirtilen durumlar yoksa galeriye yüklediğiniz resimler en kısa zamanda yayınlanır...

Ayrıca bu durum Kurallar ve Duyurular başlığında açıklanmıştır.
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

Alıntı:
Sitemizde onaylama sistemi vardır. Mesajlarınız admin moderatörler tarafından incelenir, uygun bulundukları takdirde onaylanır, gözükür. Onaylama süreleri 2dk olduğu gibi, 48 saate kadar uzayabilir.

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 16, 2007 01:01 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsimyoshyim demiş ki:
ya bir soru soracağım peki resim yükledikten ne kadar süre sonra yayınlanır ortalama olarak

herhalde admin ve moderotörlerimiz yayınlanmasına izin verdiğinde

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 16, 2007 18:26 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Alıntı:
hepsimyoshyim demiş ki:
sumbul demiş ki;
herhalde admin ve moderotörlerimiz yayınlanmasına izin verdiğinde

Evet canım galiba öyle Wink Very Happy

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 16, 2007 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar resimleri biz değil sadece adminlerimiz onaylayabiliyor bizim bu konuda bir yetkimiz yok... Wink

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 16, 2007 22:13 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Takımdan Takımdan
sağol Buse'cim bilgi için ilk zamanlar yeni üye olduğumda yani moderatörler de onaylıyor zannediyordum ama sonradan kendi kendime farkına vardım işin Laughing Wink

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 16, 2007 22:51 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hehe Very Happy

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 17, 2007 12:28 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
buseerenbuse demiş ki:
Arkadaşlar resimleri biz değil sadece adminlerimiz onaylayabiliyor bizim bu konuda bir yetkimiz yok... Wink

çok teşekkürler bende öyle zannediyordum dilanda herhalde

sosyapat
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 27, 2007 11:19 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Yeni Üye Yeni Üye
ya çok güzel fotoğraflar değil mi

erenkeren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 4, 2007 22:05 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Yeni Üye Yeni Üye
ben siteye yeni üye oldum resimlere nasıl yorum yapabiliyoruz Question

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 4, 2007 22:36 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Site Admin Site Admin
erenkeren demiş ki:
ben siteye yeni üye oldum resimlere nasıl yorum yapabiliyoruz Question

Aşağıda ki başlıkta gerekli açıklamalar mevcut.

http://www.gruphepsi.org/panolar/galeri-deki-resimlere-yapilan-yorumlar-t1506.html

medimer
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 14, 2007 09:14 - Mesaj konusu: tamam
Yeni Üye Yeni Üye
teşekkür ederim ama ben bir sürü koydum hiç biri yayınlanmadı Crying or Very sad

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 14, 2007 11:42 - Mesaj konusu: Re: tamam
Site Admin Site Admin
medimer demiş ki:
teşekkür ederim ama ben bir sürü koydum hiç biri yayınlanmadı Crying or Very sad

Daha öncede açıklamıştım tekrar açıklayayım;

- Yüklediğiniz resimlerin boyutları uygun değilse,
- Resimler üzerinde başka sitelerin reklamı veya çeşitli yazılar varsa,
- Yüklediğiniz resimler sitenin galerisine daha önceden başka biri tarafından yüklenmişse,
- Resimler net değilse,

Sitede yayınlanmaz ...

medimer
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 16:14 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Yeni Üye Yeni Üye
ama ben bu sefer sizin isteklerinize göre yaptım nerdeyse 10 tane koydum ama siz hiçbirini koymadınız! Sad Sad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi