| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Pratik Fikirler - Bilgiler |
| pelyncemre |
Tarih: Perşembe, May 15, 2008 14:18 - Mesaj konusu: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Kıdemli Üye

|
Arkadaşlar buraya pratik fikirleri yazalım. Bazen çok işimize yarıyorlar.
Mesela:
Posterlerinizi diş macunuyla yapıştırın.Posteri çıkaracağınız zaman iz kalmıyor duvarda hem de posterler bant ile dolmuyor... |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Perşembe, May 15, 2008 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bazen haşladığımız patateslerin kabuğunu soymakta güçlük çekeriz.Bunun için haşlandıktan sonra patateslerin üzerine buz koyarsanız,patateslerin kabuğundan bir çırpıda ayrıldığını göreceksiniz...  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Perşembe, May 15, 2008 17:25 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Kıdemli Üye

|
Posterleri diş macunuyla yapıştırmak çok acayyip ve güzel bir fikir..  |
|
|
|
|
| nilveben |
Tarih: Perşembe, May 15, 2008 17:37 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben ilk defa duydum ikisini de çok teşekkürler
aslında benimde en büyük sorunumdu bu bantlar ayrıca bir daha teşekkür ederim |
|
|
|
|
| Asikar |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 11:31 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Görevli

|
Benimde valla..  |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 15:28 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 16:11 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Takımdan

|
Diş macunu mu!
Ben iz çıkarmayan bantları deniyorum ama mesela ben arada yeni posterler sürekli geldiği için sıkıştırmak zorunda kalıyorum posterleri...
O zaman diş macunu zor olmaz mı  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 16:20 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bir şey değil arkadaşlar...  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 16:35 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Site Admin

|
Bu adrestede bir çok Pratik Bilgiler - Fikirler var.
benim işime yarayanlardan biri şu;
Çay ve kahve lekelerini karbonatla silerek çıkarabilisiniz. |
|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 18:04 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Kıdemli Üye

|
Diş macunu fikri için önemli değil arkadaşlar ve diğer bilgiler için de sağolun ama emin olun diş macunu fikri çok işe yarıyor  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 18:23 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Kıdemli Üye

|
Hiç denemedim ama işe yarayabilir diş macunu...  |
|
|
|
|
| glnkz |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 19:17 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Üye

|
teşekkürler ersin abi bu siteye girdim ve anneme gösterdim onunda çok işine yaradı  |
En son glnkz tarafından Perşembe, May 29, 2008 10:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 19:58 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Görevli

|
Teşekkürler Ersin abi o yazılanların içerisinde bana en çok lazım olan bilgi
'Gömlek yakalarındaki kirleri gidermek için makineye atmadan önce yakasına sabun sürün ve biraz beklettikten sonra makinede yıkayın.' oldu
annem bana gömlek yetiştiremiyor yöntemini öğreteyimde kadıncağaz benle uğraşmak zorunda kalmasın artık  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 22:47 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Site Admin

|
iyi iyi işinize yaradığına sevindim  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 23:03 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Yaramaz mı? Çok güzel bir site...  |
|
|
|
|
|
|