Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Pratik Fikirler - Bilgiler

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 13:18 - Mesaj konusu: Pratik Fikirler - Bilgiler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar buraya pratik fikirleri yazalım. Bazen çok işimize yarıyorlar.

Mesela:
Posterlerinizi diş macunuyla yapıştırın.Posteri çıkaracağınız zaman iz kalmıyor duvarda hem de posterler bant ile dolmuyor...

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 14:30 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Takımdan Takımdan
Bazen haşladığımız patateslerin kabuğunu soymakta güçlük çekeriz.Bunun için haşlandıktan sonra patateslerin üzerine buz koyarsanız,patateslerin kabuğundan bir çırpıda ayrıldığını göreceksiniz... Wink

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 16:25 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Posterleri diş macunuyla yapıştırmak çok acayyip ve güzel bir fikir.. Very Happy

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 16:37 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben ilk defa duydum ikisini de çok teşekkürler
aslında benimde en büyük sorunumdu bu bantlar ayrıca bir daha teşekkür ederim

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 10:31 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Takımdan Takımdan
Benimde valla.. Very Happy

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 14:28 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ikinizede teşekkürler

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 15:11 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Takımdan Takımdan
Diş macunu mu! Shocked
Ben iz çıkarmayan bantları deniyorum ama mesela ben arada yeni posterler sürekli geldiği için sıkıştırmak zorunda kalıyorum posterleri...
O zaman diş macunu zor olmaz mı Confused

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 15:20 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Takımdan Takımdan
Bir şey değil arkadaşlar... Wink

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 15:35 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Site Admin Site Admin
Bu adrestede bir çok Pratik Bilgiler - Fikirler var. Wink

benim işime yarayanlardan biri şu;
Çay ve kahve lekelerini karbonatla silerek çıkarabilisiniz.

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 17:04 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Diş macunu fikri için önemli değil arkadaşlar ve diğer bilgiler için de sağolun ama emin olun diş macunu fikri çok işe yarıyor Laughing Wink

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Takımdan Takımdan
Hiç denemedim ama işe yarayabilir diş macunu... Very Happy

glnkz
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Üye Üye
teşekkürler ersin abi bu siteye girdim ve anneme gösterdim onunda çok işine yaradı Very Happy

En son glnkz tarafından Perşembe, May 29, 2008 09:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 18:58 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Görevli Görevli
Teşekkürler Ersin abi o yazılanların içerisinde bana en çok lazım olan bilgi
'Gömlek yakalarındaki kirleri gidermek için makineye atmadan önce yakasına sabun sürün ve biraz beklettikten sonra makinede yıkayın.' oldu
annem bana gömlek yetiştiremiyor yöntemini öğreteyimde kadıncağaz benle uğraşmak zorunda kalmasın artık Wink

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 21:47 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Site Admin Site Admin
iyi iyi işinize yaradığına sevindim Smile

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 22:03 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Yaramaz mı? Very Happy Çok güzel bir site... Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi