| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Pratik Fikirler - Bilgiler |
| XSelynckX |
Tarih: Cuma, Haziran 13, 2008 16:20 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Sonuç olarak yapabilir miyiz? yapamaz mıyız? |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 01:19 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bence yapma canım.Hem daha pratik patafix ler var.Onlar daha garanti.Okadar da pahalı birşey değil.Bence onu kullan daha iyi. |
|
|
|
|
| Gulcinsweet |
Tarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 20:38 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Kıdemli Üye

|
| plyncemre çok çok çok teşekkürler bunu en kısa zamanda deneyeceğim |
|
|
|
|
| gakagunduz |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 15:42 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Üye

|
esmerperim ve diğerleri uhu patafix bazen bırakıyor duvarda olmasa bile posterde tabi aylarca asılı kalırsa  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 21, 2008 14:59 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Takımdan

|
Buzdolaplarının içine bir tabak vb. araçlarla buz koyduğumuzda , %5'e kadar enerji tasarrufu sağlıyormuş. Tabi bu fikir kış mevsiminde geçerli olabilir. Suyu önce buzlukta dondurup sonra buzdolabı bölümüne koyarsanız hiç faydası olmaz.  |
|
|
|
|
| EDACIKYALAN |
Tarih: Perşembe, Ağustos 21, 2008 16:21 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| arkadaşlar gümüş bir kolyemiz vb karardığında diş macunuyla beyazlatabiliriz bu arada bilmeyen arkadaşlara söylüyorum gerçek gümüş kararır |
|
|
|
|
| burcuhepsiyoshy |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Kıdemli Üye

|
ellerinizde balık kokular varsa kahvenin telvesini elinize alıp ovalayın.kokular gidecektir.ben denedim çok işe yarıyor  |
|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 19:34 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Kıdemli Üye

|
burcuhepsiyoshy, EDACIKYALAN, efsanekral696 fikirleriniz süper hepinizin.. Bayıldım hepsine..
Şu diş macunuyla poster yapıştırma fikrinede bir şey söyleyeceğim.. Arkadaşlar çok fazla sıkarsanız macunu ıslanıyor poster o yüzden az sıkmaya çalışın hattaa yazın çok sıcak olduğu için bazen kendisi bile sıvı oluyor..Dikkatli olun.. |
|
|
|
|
| tgshy |
Tarih: Cuma, Ağustos 29, 2008 18:09 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Üye

|
Süper fikirler valla bayıldım  |
|
|
|
|
| hepsicicrazy |
Tarih: Cuma, Ağustos 29, 2008 19:35 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Kıdemli Üye

|
teşekkürler fikirler için hepsi süper |
|
|
|
|
| gulchin2906 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 12:22 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Kıdemli Üye

|
bence de çok güzel fikirler...
paylaşım için teşekkürler
 |
|
|
|
|
| hepsi08cns |
Tarih: Perşembe, Ocak 8, 2009 16:55 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Kıdemli Üye

|
çok güzel sağolun.  |
|
|
|
|
| bilge1993 |
Tarih: Perşembe, Ocak 8, 2009 21:34 - Mesaj konusu: Pratik bilgiler |
|
|
Üye

|
| Ben posterleri resim silgisiyle yapıştırıyorum.Hem iz kalmıyor hem de istediğim zaman yerini değiştirebiliyorum. |
|
|
|
|
| erendilaraeren |
Tarih: Perşembe, Ocak 8, 2009 22:34 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler |
|
|
Üye

|
| Tuzlu su sebzelerin daha çabuk temizlenmesini sağlar. |
|
|
|
|
|
|