Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Pratik Fikirler - Bilgiler

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 13, 2008 17:20 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sonuç olarak yapabilir miyiz? yapamaz mıyız?

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 02:19 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence yapma canım.Hem daha pratik patafix ler var.Onlar daha garanti.Okadar da pahalı birşey değil.Bence onu kullan daha iyi.

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 21:38 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
plyncemre çok çok çok teşekkürler bunu en kısa zamanda deneyeceğim

gakagunduz
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 16:42 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Üye Üye
esmerperim ve diğerleri uhu patafix bazen bırakıyor duvarda olmasa bile posterde tabi aylarca asılı kalırsa Very Happy Very Happy

meRvlut
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 21, 2008 15:59 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Görevli Görevli
Buzdolaplarının içine bir tabak vb. araçlarla buz koyduğumuzda , %5'e kadar enerji tasarrufu sağlıyormuş. Shocked Tabi bu fikir kış mevsiminde geçerli olabilir. Suyu önce buzlukta dondurup sonra buzdolabı bölümüne koyarsanız hiç faydası olmaz. Very Happy

EDACIKYALAN
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 21, 2008 17:21 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
arkadaşlar gümüş bir kolyemiz vb karardığında diş macunuyla beyazlatabiliriz bu arada bilmeyen arkadaşlara söylüyorum gerçek gümüş kararır

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 20:14 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ellerinizde balık kokular varsa kahvenin telvesini elinize alıp ovalayın.kokular gidecektir.ben denedim çok işe yarıyor Wink

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 20:34 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
burcuhepsiyoshy, EDACIKYALAN, efsanekral696 fikirleriniz süper hepinizin.. Bayıldım hepsine..

Şu diş macunuyla poster yapıştırma fikrinede bir şey söyleyeceğim.. Arkadaşlar çok fazla sıkarsanız macunu ıslanıyor poster o yüzden az sıkmaya çalışın hattaa yazın çok sıcak olduğu için bazen kendisi bile sıvı oluyor..Dikkatli olun..

tgshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 29, 2008 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Üye Üye
per fikirler valla bayıldım Very Happy

hepsicicrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 29, 2008 20:35 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler fikirler için Wink hepsi süper

gulchin2906
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 13:22 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence de çok güzel fikirler...
paylaşım için teşekkürler
Wink Laughing

hepsi08cns
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 8, 2009 17:55 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok güzel sağolun. Smile

bilge1993
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 8, 2009 22:34 - Mesaj konusu: Pratik bilgiler
Üye Üye
Ben posterleri resim silgisiyle yapıştırıyorum.Hem iz kalmıyor hem de istediğim zaman yerini değiştirebiliyorum.

erendilaraeren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 8, 2009 23:34 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Tuzlu su sebzelerin daha çabuk temizlenmesini sağlar.

lili93
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 10, 2009 14:28 - Mesaj konusu: Cevap: Pratik Fikirler - Bilgiler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok ilginçmiş.denerim

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi