| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
| Aygul02 |
Tarih: Çarşamba, Şubat 20, 2008 21:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| onları çook sevdiğimi söylerim |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Pazar, Şubat 24, 2008 04:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Görevli

|
Yasemin ile karşılaşsam sanırım aramızda şöyle bir konuşma geçerdi...
Ben: Yasemin seni çok seviyorum.
Yoshy: Biliyorum.
Ben: Nerden biliyorsun?
Yoshy: Tüm hayranlarımız bunu söylüyor ya.
Ben:
(Ben ise; hayal kırıklığına uğramış bir şekilde, bir an beni tanıdığını sanmış kadar heyecanlıydım, hayallerim yıkıldı.)
 |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Pazar, Şubat 24, 2008 19:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Hehehehe..Karşılaşma anı çok acayyip olurdu.. |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Pazar, Şubat 24, 2008 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
hehe..yazık olur sana Serdar...  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Pazar, Şubat 24, 2008 21:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Görevli

|
Evet yaaa..  |
|
|
|
|
| kokopox |
Tarih: Pazar, Şubat 24, 2008 22:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
ilk önce onunla konuşurdum kim olduğumu anlatırdım onu ne kadar sevdiğimi anlatırdım sonra imzalı fotoğrafını msnsini ve cep telefonunu isterdim unutmadan adreste isterdim  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Salı, Şubat 26, 2008 18:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Takımdan

|
Serdar eğer karşılaşırsan sana bir nasihat veriyim, ona diğer fanlardan farklı olduğunu göstermelisin.Mesela ''Yasemiiin sana aşığıım '' diye haykırsan seni diğer fanlardan biri olarak görecek.Fazla heyecan yapmadan, romantik olup, uçuk laflardan kaçınırsan sonucunu alırsın merak etme  |
|
|
|
|
| hepsiygec94 |
Tarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
| merhaba ben sizin hayranınızım sizi çok seviyorum acaba fotoraf çekilebilirmiyiz derdim.Birde sarılırdım |
|
|
|
|
| lili93 |
Tarih: Cuma, Şubat 29, 2008 17:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| yoshylal |
Tarih: Cuma, Şubat 29, 2008 17:51 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
önünde saf saf bakardım diyecek söz bulamazdım öyle boş boş bakardım heralde aklımdan birşey geçmez anca yanına gider durdurur sonra da onu izlerdim 2 saat  |
|
|
|
|
| gamzenur13 |
Tarih: Perşembe, Mart 13, 2008 23:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| yolunu keserdim ve onunla dolaşır o günün tadını çıkarırdım ama nerde |
|
|
|
|
| filizcemre07 |
Tarih: Pazar, Mart 16, 2008 15:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| SeLyN |
Tarih: Pazartesi, Mart 17, 2008 12:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
ben ilk öper sarılır daha sonra gülçinin telefon numarasını isterdim bide ev adresini  |
|
|
|
|
| Yoshy98 |
Tarih: Pazartesi, Mart 17, 2008 21:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Üye

|
| öper sarılırdım ve onu ne kadar çok sevdiğiğmi söylerdim |
|
|
|
|
| emayfan111 |
Tarih: Salı, Mart 18, 2008 17:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
sarılır,öper,cep numarasını ister,ev adresini alır,fotoğraf çekerdim  |
|
|
|
|
|
|