Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçin'e şarkı

kimsesizxman
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 11:47 - Mesaj konusu: gülçin'e şarkı
Yeni Üye Yeni Üye
ben olsam Barış Akarsu'dan GÖZLERİN'i söylerdim Wink

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 15:23 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e şarkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben Gülçin'ime duman'dan seni kendime sakladımı söylerdim Very Happy Razz

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 21:55 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e şarkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bir sürü var ama ben keremcemden içimdeki müzik sensin şarkısını söylerdim Very Happy

gulcinbengi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 23:02 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e şarkı
Üye Üye
gülçnimi 1 şarkıyla anlatamamki bennnn...o benim için hayattaki EN özel kişi ve canımdan çok sevdiğim...ama sanırım en uygun şarkı avril lavigne-hot ve pinhani-gözler anlatır olurdu.

burakbeckham
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 09:29 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e şarkı
Yeni Üye Yeni Üye
bende kendi şarkıları gecelerce

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 10:30 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e şarkı
Takımdan Takımdan
Ben;
Mor ve Ötesi-Benim Küçük Sevgilim
Murat Boz-Püf
Hepsi-Çok Güzelsin...

gulcymelosh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 12:28 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e şarkı
Yeni Üye Yeni Üye
ben hayatımın anlamına zuzumu yollardım hayatım süpersin yaa

işte geldim hani özledim demiştin ya dayanamadım geldim hayallerimi süsleyen sevgisini yüreğime kazıyan Gülçinime geldim Very Happy Wink

hepsilion33
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 31, 2007 11:46 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e şarkı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ufukhepsirap arkadaşıma katılıyorum ve gel gel sarışınım gel gel sana aşıgım gellllll şarkısı yakışır Very Happy

ugurk
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 11, 2008 03:02 - Mesaj konusu: gülçine şarkı
Üye Üye
ben aynadan nefes şarkısını seçerdim o şarkının nakaratı tüm olayı anlatıyor ne yaptım ettim ama sensiz olmuyor Sad

BETY
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 18:36 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e şarkı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Süpersiniz.

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

hepsicidilek
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 22, 2008 16:21 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e şarkı
Üye Üye
hele bi gel şarkısını söylerdim

duygu1hepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e şarkı
Yeni Üye Yeni Üye
öykü berk evlerinin önü boyalı direk

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 00:21 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e şarkı
Takımdan Takımdan
Sen Bir Tanesin.... Wink

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 22:31 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e şarkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
mahsun kırmızıgül-sarı sarı Very Happy

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 14:42 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e şarkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla düşünüyorum ama tam bulamıyorum..Sanırım Hepsi ----> Çok Güzelsin

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi