Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ herşey bir rüya ile başladı..

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 7, 2008 23:32 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Takımdan Takımdan
Bende onların hepsini bir arada gördüm bizim eve geldiler ama bana ayıracak 1 dakikaları bile yoktu.Daha sonra apartmanın önüne geldiğimde 4 tane spor araba vardı.Ama etrafları zincirliydi.Bu 4 arabanın Cemre,Eren,Gülçin ve Yasemin'e ait olduğunu anladığımda rüyam bitti.Çok acayip bir rüyaydı.

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 8, 2008 17:11 - Mesaj konusu: Rüya
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İlginç birşey ben de bir kere rüyamda Hepsi'yi görmüştüm gerçekten de sabah kalktığımda farklı bir duygu hissettim...

CEMRE0205
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 28, 2008 15:31 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Yeni Üye Yeni Üye
evet gerçekten güzel ve ilginç Cool

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

elifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Üye Üye
ben her rüyamda hepsiyi görüyorum zaten Razz

tgshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Üye Üye
bilinçaltına yerleşmiş heralde çok ilginç herkes görebiliyor bende görmüştüm

glcngzmtngy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 20:42 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Üye Üye
çok ilginç

PHepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 12:39 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Yeni Üye Yeni Üye
ya bende bir kere gördüm. Ama rüyamda bizim karşı apartmana taşınmışlardı ve o çevrede bir konser vermişlerdi. Bende ilk görüşte bayılmıştım Very Happy

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 22:15 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende çok kere gördüm, ama bir rüyam çok ilginçti Confused

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 16:48 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bende yatarken onları düşündüm mü onları rüyamda görürüm

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 19:49 - Mesaj konusu: .
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Etkileyici Confused Smile

eAz90
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 16:07 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Üye Üye
Çok etkileyici hakkaten.

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben 10-15 kere gördüm

cimcimecemrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Yeni Üye Yeni Üye
ayy ne güzel yaa

selininbahari
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 26, 2008 22:29 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Yeni Üye Yeni Üye
bende böyle bir rüya görmüştüm hepsi grubu bizim eve geliyordu falan he birde ben cemrenin msni alıyodum tam alacaktım ki rüya bitti...keşke alsaydım ya Crying or Very sad Crying or Very sad

esmermelegim1
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 00:16 - Mesaj konusu: Cevap: herşey bir rüya ile başladı..
Yeni Üye Yeni Üye
oo ben hergün cemremi görüyorum artık annem bile görmeye başladı düşünün artık bir kez annemin rüyasında cemre benim telefonumu aramış(cemremde telefon numaram var) annem benim telefonumum açmış sen kimsin demiş cemrede ben hepsideki cemre demiş falan filan ben hergün rüyamda onu öpüyorum kokluyorum sarılıyorum vs..

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
6. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi