| Yazar |
Mesaj |
| < |
| gulcinmanyagi |
Tarih: Cumartesi, Şubat 9, 2008 01:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Yeni Üye

|
| hepsi birbirinden güzel ve anlamlı ama kelpsizsin ve mum daha güzel gibi |
|
|
|
|
| denizandgulcin |
Tarih: Cumartesi, Şubat 9, 2008 09:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| Paliante |
Tarih: Cumartesi, Şubat 9, 2008 14:58 - Mesaj konusu: Hepsi |
|
|
Yeni Üye

|
Bencede ayırt edilemez.Hepsinin kendine ait güzelliği var.Ama bana göre tik tak,aşk sakızı,kalpsizsin daha beğendiğim bir sürü var.  |
|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Cumartesi, Şubat 9, 2008 20:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bence de HEPSİ çok güzel  |
|
|
|
|
| yakopss93 |
Tarih: Pazar, Şubat 10, 2008 22:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Yeni Üye

|
| hepsinin birer birer anlamı var arkadaşlar ama zevkler ve renkler tartışılmaz...... |
|
|
|
|
| wwwwwwwwwwxxxxx |
Tarih: Çarşamba, Şubat 13, 2008 11:00 - Mesaj konusu: hepsi(yoshy) |
|
|
Yeni Üye

|
bence hepsi şarkılarından en çok yoshy hep yolda erense uzaya gülçin şıpsevdi hıh cemre çok zorlu biri.........şarkısı benim için en güzeli gerçi hepsi güzelde bu daha çok güzel...bu arada hepsi grubu bu yazdıklarımızı görüyormu görüyosa şunu demek istiyorum
sizi çok seviyorum ben hepsici.. |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Çarşamba, Şubat 13, 2008 17:32 - Mesaj konusu: En güzel şarkı sözü |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| Gulcinsweet |
Tarih: Perşembe, Şubat 14, 2008 11:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Üye

|
| Kolay mı sevmek,kalpsizsin ve tiktak şarkılarının sözlerini seviyorum ben. |
|
|
|
|
| tgshy |
Tarih: Perşembe, Şubat 14, 2008 23:47 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Üye

|
| hepsi çok güzel ama bence kalpsizsin ve gitme |
|
|
|
|
| glcngzmtngy |
Tarih: Pazar, Şubat 17, 2008 20:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Pazar, Şubat 17, 2008 22:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| busesinem |
Tarih: Cuma, Şubat 22, 2008 21:36 - Mesaj konusu: bakalım |
|
|
Yeni Üye

|
| bakalım favorim ama ondan sonra diğer şarkılarınıda seviyorum özellikle üç kalp ve uzat elini |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Cuma, Şubat 22, 2008 22:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
hepsi güzel  |
|
|
|
|
| HsEePnSaI |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 02:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Üye

|
| Ayrım yapamıyorum .HEPSİ harika |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 15:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Takımdan

|
Sen Birtanesin'inde çok değişik sözleri..  |
|
|
|
|
|
|