Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?

gulcinmanyagi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 9, 2008 01:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Yeni Üye Yeni Üye
hepsi birbirinden güzel ve anlamlı ama kelpsizsin ve mum daha güzel gibi

denizandgulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 9, 2008 09:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
hepsi çok güzel

Paliante
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 9, 2008 14:58 - Mesaj konusu: Hepsi
Yeni Üye Yeni Üye
Bencede ayırt edilemez.Hepsinin kendine ait güzelliği var.Ama bana göre tik tak,aşk sakızı,kalpsizsin daha beğendiğim bir sürü var. Wink Smile Exclamation

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 9, 2008 20:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence de HEPSİ çok güzel Very Happy

yakopss93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 10, 2008 22:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Yeni Üye Yeni Üye
hepsinin birer birer anlamı var arkadaşlar ama zevkler ve renkler tartışılmaz......

wwwwwwwwwwxxxxx
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 13, 2008 11:00 - Mesaj konusu: hepsi(yoshy)
Yeni Üye Yeni Üye
Very Happy bence hepsi şarkılarından en çok yoshy hep yolda erense uzaya gülçin şıpsevdi hıh cemre çok zorlu biri.........şarkısı benim için en güzeli gerçi hepsi güzelde bu daha çok güzel...bu arada hepsi grubu bu yazdıklarımızı görüyormu görüyosa şunu demek istiyorum

sizi çok seviyorum ben hepsici..

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 13, 2008 17:32 - Mesaj konusu: En güzel şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hepsi çok güzel.

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 14, 2008 11:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Üye Üye
Kolay mı sevmek,kalpsizsin ve tiktak şarkılarının sözlerini seviyorum ben.

tgshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 14, 2008 23:47 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Üye Üye
hepsi çok güzel ama bence kalpsizsin ve gitme

glcngzmtngy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 20:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Üye Üye
kalpsizsin Exclamation Exclamation Exclamation

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 22:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
üç kalp

busesinem
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 22, 2008 21:36 - Mesaj konusu: bakalım
Yeni Üye Yeni Üye
bakalım favorim ama ondan sonra diğer şarkılarınıda seviyorum özellikle üç kalp ve uzat elini

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 22, 2008 22:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsi güzel Laughing

HsEePnSaI
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 02:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Üye Üye
Ayrım yapamıyorum .HEPSİ harika

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 15:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Takımdan Takımdan
Sen Birtanesin'inde çok değişik sözleri.. Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
9. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi