Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 10, 2008 18:44 - Mesaj konusu: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Her şey bunalım da olduğun bir gün başlar. Hayatında hiçbir şey yolunda gitmiyor her şey üst üste geliyordur. Yaz sıcağında boş boş televizyonda gezinip zap yaparken biri dikkatini çeker. Bir grubun yeni çıkan bir dizisi, izlemeye başlarsın, içlerinden kızıl saçlı olanı dikkatini çeker. Daha önce neden fark etmedim ne kadar güzelmiş dersin içinden. Bir süre boş duvara öylece bakarsın. Sonra kendini toparlar hayatına devam edersin. Ama yinede onun adını duyduğunda irkilir, televizyonda, dergilerde gördüğünde içten içe bir kıskançlık duyarsın. Önce bunun adına aşk demezsin, aşk bu kadar basit değildir. Senin ki olsa olsa hayranlıktır. Ama kendine bile itiraf edemediğin bir gerçek vardır. Ne zaman canın sıkkın olsa, ne zaman bir şeyler ters gitse hep onu düşünerek huzur bulursun. Bunlar aşkın belirtisidir. Ama reddedersin. Ne sen onu tanıyorsundur ne o seni. Saçmalama diye düşünürsün. Ama bir gün bir şey olur. İşte şimdi dibe vurdum dersin. Artık yapabileceğim hiçbir şey kalmadı. Dibe vurdum. O sırada inadına karşına o çıkar. Kızıl saçları ve inanılmaz güzelliğiyle arz-ı endam eder. Belki televizyonda, belki bir gazete köşesinde yada belki seni teselli etmeye çalışan arkadaşlarının muhabbetinde. İçten içe evet dersin. Evet. Onu seviyorum. O beni anlayabilir. Biz anlaşabiliriz. Ve asıl dibe bu son kurduğun cümlelerle vurursun aslında. Artık hayatında bir gölge vardır, her şeyden çok sevdiğin, ama tutmak istesen tutamayacağın, sen peşinden koştukça aslında farkında olmadan senden kaçan, senden çok daha yüksekte bir gölge. Ona biraz olsun yakın olabilmek için ufak bir umudun kıvılcımlanması için konserlerine gidersin. Onlar sahneye çıktığında etraftaki kalabalıktan bir çığlık kopar. Aslında o kadar insanın içinde ne kadar basit göründüğünü fark edersin. Etrafındaki herkes potansiyel düşmanındır. Senin ona ulaşmanı engelleyen potansiyel düşmanlar. Ne kadar anlayışsızlar diye düşünürsün. Oradaki kimse onu senden daha fazla sevemez ki. Kimseyi dinlemez, hakaretlere, uyarılara aldırış etmez, sahneye yaklaşabildiğin kadar yaklaşırsın. Onlar dans ederken her şarkısına eşlik eder. Sürekli ona el sallarsın. İşte dersin işte bu sefer bana bakıyor. Büyük bir mutluluk duyarsın. Beni gördü. Beni fark etti. Sonra bir şey olur. Aslında ne sana bakmıştır, ne de göz kırptığı kişi sensindir. O an sahneye fırlamak için engel olunması zor bir istek duyarsın içinden. Derin derin nefes alırsın. Bilirsin ki sahneye fırladığında o seni fark edecek, ama Hepsi seni konserlerini bozan biri olarak görecek. Her şarkıda tekrarlarsın bunu her şarkıda tekrar tekrar deja-vu hissine kapılırsın bu yüzden. Sonra bir şey olur. Yavaş yavaş sahneden inmeye başlarlar. Sahnenin hemen arkasına inşa edilmiş kulise girmeden önce sanki hayat ağır çekime alınmış gibi hissedersin. Yavaş yavaş kapının arkasında kaybolur. Son gördüğün uçuşan saçlarıdır. Arkasından bakakalırsın. Kendine lanet edersin ben bütün konser ne yaptım diye. Onu görebilmiş olman sana yetmez. Çünkü insanoğlu tamahkardır. Hep daha fazlasını istersin. Neler kaçırdığını düşünürsün. Umutlarını bir sonraki konsere bırakırsın. Ama o zamana kadar yapılacaklar vardır. Belki okuyorlardır umuduyla fan sitelerine yazılacak yazılar, kimin çektiğini çıldırasıya merak ettiğin görülecek yeni fotoğraflar, internet üzerinden yapılan yarışmalarda ona verilecek oylar vardır. Bazen fan sitelerinde okuduğun bir yazı, ya da gördüğün bir fotoğraf seni o kadar etkiler ki kendini şarkılara filmlere bırakırsın. Her şarkıda onu anlatan bir bölüm ararsın. Kendi kendine gelin güvey olur evet bu şarkı bizim için yazılmış dersin Ya da izlediğin filmlerde kendini o karakterin yerine koyarsın. Alternatif sonlar üretirsin. İzlediklerin hep klasik bilindik filmlerdir. Yüzüklerin Efendisi’ni izlersin. Kendini Aragorn’un yerine koyarsın mesela. Yüzüğü falan boş verip Rivendell’e Arwen olarak gördüğün onun yanına yerleşirsin. Elrond’dan da zerre korkun yoktur. Ya da en iyisi Godfather’ı izlersin, Michael Corleone olursun bir anda, bu güne kadar hayatına girmiş bütün kızlara Kay’e yaptığın gibi düşünmeden suratlarına kapıyı kaparsın. İçeride “o” seni bekliyordur çünkü. Sonra televizyonda onu ilk görüşünde fark edersin ki hayat ne şarkılarda ne de filmler de ki gibi. Yine de kabus gibi bir gerçekliğe lanet ede ede kanarsın, filmler de yerine koyduğun “o”nun büyüsüne…

-Mayko Corleone-

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 10, 2008 22:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
maşallah destan yazmışsın....klavyene sağlık....güzel olmuş ... Wink

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 10, 2008 23:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Görevli Görevli
Bu süper yazı için seni tebrik ederim Mehmet... Süper olmuş ajan bravo daha ne denirse artık... Gerçekten bravo... Razz Razz İnan bana sende ki ışıkları gördüm. Geleceği çok parlak birisin. Umarım ileride hakettiğin, istediğin, değer verdiğin şeylere ulaşırsın... Razz

Saygılarımla;

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 11, 2008 00:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mehmet süpersin ya....Sana inanamıyorum.Bu ilham melekleri sana her zaman mı uğruyor Question diye sorduğumda Mehmet "keşke her zaman olsa genelde geceleri uğruyorlar arka fonda slow türkçe bir müzik önümde Yasemin´in en sevdiğim resimleri genelde bu şartlar yerine getirildiğinde buyur ediyoruz o melekleri..."dedi bana...Bence sana bu melekler Yasemin konusu açıldığında geliyor...Yasemin seni bir farketse kesin aranızda bir şeyler olurdu.Çünkü her kızın istediği ideal bir erkek tipisin.Sevdiğin için her şeyi yapmaya hazırsın.Bence sen Yasemin´i,Yasemin de seni hakediyor...Keşke sana bende hakettğin övgüyü verebilsem.Ama ne yazık ki ben Yasemin değilim!...

Yine de kabus gibi bir gerçekliğe lanet ede ede kanarsın, filmler de yerine koyduğun “o”nun büyüsüne…
Ayrıca bu söz çok hoşuma gitti...
Size Yasemin´le bir ömür boyu mutluluklar.... Very Happy Wink

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 11, 2008 13:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Mehmet Yasemin aşkının başlangıcını anlatmış. Bravo, süper olmuş Wink

Yanlız ben Hepsi gelir de okur belki yazdıklarımı diye yazmıyorum buraya. Benle aynı düşüncede olan ya da olmayan insanlara fikrimi açıklamak için Wink

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 11, 2008 15:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Mehmet gerçekten çok güzel bir yazı..
Tebrik ederim.
Umarım Yasemin bu siteye girip bu yazıları okur.

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 11, 2008 19:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Yasemini çok ama çok seviyorum.Tarif edemeyeceğim kadar karışık,Örnekleyemeyeceğim kadar eşsiz.

Süpersin Yasemin..

Ya ya ya şa şa şa Yasemin Yasemin çok ... Idea

Neyse anlıyorum Mehmet durumunu. Very Happy

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 11, 2008 21:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mehmet seni çok çok iyi anlıyorum ajan..Tebrikler ajan çok da iyi yazmışsın bravo.. Razz Razz

Yasemini düşündüğümde aklına gelenleri kimse bilmez sadece ben bilirim ve bunları dışarı aktarırsam değerlerinin kaybolacağını zannederim.. Crying or Very sad
Ve bir rap var bildiğim onu kendime uyarlarım..Rap şu şekil başlar ;
"Yanlız bırakın beni benim derdim bana yeter..
Tek bir kurtuluş kaldı o da ölüm..Çile ile geçiyor her bir günüm..
Hiç mi gülmeyecek bu yüzüm kalmadı gücüm..
Karanlıktı günlerim yüzüm hiç gülmedi..
Yanlızlığa sarıldım acılarım dinmedi..
İsyan ettim her gece ben ölümü bekledim gelmedi ölüm anlatamadım derdimi..Yanlızım ana bana kim elini verdi..."
işte böyle sürer gider.. Adı ise Gülmeyi unuttum'dur..
Crying or Very sad

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 11, 2008 22:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
süpersin mehmet .. o ilham melekleri geldikçe sanırım sen başka dünyaya geçiş yapıyorsun.. ama şunu söyleyebilirim inanılmaz güzel şeyler yapıyorsun ve duygularını çok güzel ifade ediyorsun.. umarım senin bu yazılarını Yasemin'de okuyordur..

[MERVE]

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 11, 2008 22:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzel yazmışsın Mehmet Smile Umarım Yasemini bir gün görüp duygularını anlatabilirsin Smile

YoShY19o5
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 15, 2008 09:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
geç oldu ama çoook iyi anlıyorum sizi Crying or Very sad herşeyi yazmışsınız yazacak birşey kalmadı bana Crying or Very sad

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 15, 2008 16:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
geç oldu ama çoook iyi anlıyorum sizi herşeyi yazmışsınız yazacak birşey kalmadı bana

Öyle dememelisin bence...Herkesin düşünceleri Yasemin´e aşık olma basamakları farklıdır.Sende bizimle paylaşmalısın.Hadi bekliyoruz Very Happy

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 20, 2008 16:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Görevli Görevli
yav mehmet tekrar teşekkürler yazın süper olmuş
sümbüle katılıyorum sende yazmalısın bence
yav kendi evime kavuştuktan sonra bende gülçin için böyle bir yazı planlıyorum şimdiden yazıyı yazmaya başladım ...

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 03:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Görevli Görevli
Bence sevgilerin, aşkların en güzeli karşılık beklemeden sevmektir... Yani o beni sevmesede olur, ama ben onu seveyim, o yeter bana!!! Confused

Bu şiir benim Yasemin için düşündüklerimi anlatıyor. CUK diye hemde. Razz

Biri var uzaklarda haykırıyor,
Biri var uzaklarda seni özlüyor.
Biri var uzaklarda titriyor,
Biri var uzaklarda!
Uzaklarda değilim.
Hep yanındayım, çok sevilensin diyor!

Gerçekten diyor olabilir mi? Confused

kskLee
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 13:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Üye Üye
Ben ümitsiz aşklar için yaratılmışım
Ayrılıklar için, sonsuz kederler için
Ne zaman ta derinden sevsem bir kadını
Ezilmeli yeni açmış gülleri kalbimin
En güçlü zehir olmalı aşk dediğin
Alkol gibi damarlarıma yürümeli
Sarmalı her yanımı gece olunca
İçimde bir çıbancasına büyümeli
İnsan sevince her gün bir kez ölmeli
Her gün bir başka yerine saplanmalı o kurşun
Yollara düşmeli, perişan deli divane