Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Duyuru

esmerperi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 14:45 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
afedersin bunu bilmiyodum... Embarassed Embarassed

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 12:16 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Takımdan Takımdan
Biraz başlıkla alakasız ama birşey sormak istiyorum.Alıntı yapmak adlı başlık kilitli olduğu için buraya yazıyorum..Bazı arkadaşların alıntı butonları kaldırıldığı halde alıntı yaptıklarını gördüm.Alıntı yapmak gibi bir niyetim yok ama sadece merak ettim...Bu nasıl oluyor?Birde alıntılar yeni tarihlerde yapılmış.Örneğin;Dün,iki gün önce...

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 12:26 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Site Admin Site Admin
Mesaj yazdığınız alanda bulunan Quote butonu ile alıntı yapabilirsiniz.

Örnek:
Alıntı:
Mesala alıntı yapacağınız cümleyi şeçip/işaretleyip Quote butonuna tıkladığınızda bu şekilde gözükecektir.

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 12:30 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Takımdan Takımdan
Teşekkürler... Wink

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 12:36 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Site Admin Site Admin
rica ederiz görevimiz...

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 20:27 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Takımdan Takımdan
Teşekkürler bende bilmiyordum.. Rolling Eyes

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 9, 2007 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Takımdan Takımdan
Az önce cevap yazdım ama sanırım adminler yayınlamadılar.Ben tekrar yazıyorum.Kürsünüz bölümündeki forumun enleri başlığına yazdığım düşüncelerden dolayı birçok kişinin tepkisini gördüm.Biraz daha dikkatli davranmalıydım.Öncelikle herkesten özür diliyorum her insan hata yapabilir.Bu kadar tepki alacağımı bilseydim,yazmazdım.Başlık benim yüzümden kilitlenmiş durumda.Adminlerden mümkünse açmalarını rica ediyorum.Çok üzgünüm.

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 9, 2007 16:51 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Site Admin Site Admin
İnsanlar bu forumda duyuru ve kurallara uyduğu ve saygı çerçevesi dahilinde düşünceleri belirtebilir.
O başlık tartışmalara ve yanlış anlaşılmalara mahal verecek düzeydeydi ve sonuçta bu yaşandı ve kilitlendi. Suçlusu hepimizis herkes karşılıklı olarak tanıdığı mesajlaştığı yazıştığı kişileri yazmış...
Başlıkta kilitlenme nedeni yazılı bir kez de burada açıkladık.
Artık bu konu hakkında kimse mesaj yazmasın lütfen...

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 13:41 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Takımdan Takımdan
Bir şey sormak istiyorum.forumda bir arkadaşımızda gördüm.her mesajının altında bir cümle gözüküyor...yani imza gibi birşey...bunu nasıl oluşturabilirim? Rolling Eyes

root
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 13:45 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Site Admin Site Admin
O kişi kim beraber bir bakalım. Eğer mod ise modlara biz ekliyoruz, yöneticiler zaten o hakka sahipler. Kullanıcı ise öyle bir imkanı yok. Fakat yazdığı mesajın altına boşluk bırakıp her defasında giriyordur.

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 13:51 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Takımdan Takımdan
sanırım o kişi moderatör..Hepsisweet...yalnız mod ve yöneticilerin böyle bir hakkı olduğunu bilmiyordum...yine de sağolun...

root
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 16:43 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Site Admin Site Admin
Siz de sağolun.

ersoy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 13, 2007 01:11 - Mesaj konusu: moderatör alımı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
arkadaşım peki moderatör alımına kim karar veriyor

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 24, 2008 21:46 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Herşey için teşekkürler... Bilgiler için sağolun..

denizandgulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 13, 2008 11:33 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
çok sıkı kurallar ya root senin işin zor

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi