Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Hanimiş

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 3, 2006 15:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Takımdan Takımdan
öylemi bundan sonra benimde en sevdiğim şsrkı olsun o zaman Wink Wink Wink Wink Wink

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 9, 2006 18:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
özür dilerim.ben öyle demek istememiştim Sad

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 12, 2006 14:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben kendime 10 yaşından beri genç kız diyorum yani çocuk deyilsiniz ama şarkı hiç çocukça deyil bence çooooook tatlı Very Happy

En son hepsici46 tarafından Cumartesi, Aralık 30, 2006 17:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

ozlem1993
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 12, 2006 17:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Üye Üye
Arrow önemli değil ama dikkatli düşünerek yazmanı dilerim Cool Cool Cool Smile

ozlem1993
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 12, 2006 17:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Üye Üye
buse sorunu cvp verim hanimiş benim en sevdigim şarkı Razz Laughing Wink raye saol benim sevdigim şarkıyı sevdigin için

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 20, 2006 19:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ok.bundan sonra yazmadan önce biraz düşünürüm

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 22, 2007 18:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Takımdan Takımdan
Hanimiş e şöyle arabanın üstünde bi klip çekseler süper olur...Bir bölümden sonra da böyle yamaç gibi bir yere gidip dans etseler Laughing Laughing

cnmcemrem143
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 26, 2007 16:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Üye Üye
Tempo demiş ki:
Hanimiş e şöyle arabanın üstünde bi klip çekseler süper olur...Bir bölümden sonra da böyle yamaç gibi bir yere gidip dans etseler Laughing Laughing
gerçektende çok güzel bir fikir şarkıda çok güzel

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 26, 2007 17:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
pussycat dollsun son klibi gibi yapsınlar ama kopyasını deil Laughing Very Happy Wink

chatlack
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 22:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Yeni Üye Yeni Üye
Kliplerini istedikleri gibi yapsınlar Very Happy Bütün klipleri zaten çok güzel,hanimişe de zevklerine göre süper bişi yapıcakarına eminim.Ama komik olması için sevgilileri rolünde yakışıklı biri olsun onu bebek gibi giydirsinler dadısı olsun bi tanede dadısı hep sallasın onu beşiktee Very Happy Very Happy Very Happy sonunda da ilk adımlarını atsın Very Happy tabi bu arada hepsi nin muhteşem dansları olsun Very Happy Very Happy Very Happy Zevkli olur!!!! Bu arada çocuk şarkısı diyenler için söylüyorum, zaten bence bu şarkı daha çocuk gibi davranan olgunlaşmamış bir sevgilisi olan ve bi gün olgunlaşması beklenen biri için yazılmış bi bebek kastedilerek değil.Yani ben öyle düşünüyorum.

angelsdark
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 23:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hahaha çok komik bişey olur şaka biyana şarkıyla çok anlamlı da olur Very Happy Very Happy Wink

cnmcemrem143
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 8, 2007 12:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Üye Üye
evet herkesin fikirleri çok güzel

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 11, 2007 18:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Takımdan Takımdan
ilginç fikirler ama bence bu şarkı çok güzell

jnmyoshym
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 28, 2007 19:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Üye Üye
çok güzel ritimleri var tam bunu dinliyordum sözlerini açarken en güzel yeri yasemin in söylediği ahmah hanimiş benim koca bebeğim uyusunda büyüsün adam olsun görelim istediğin herrşey ayağına gelmez ağlamayan bebeğe kimse mama vermez çok güzel sizde dinleyinn o da bir gün büyüyecek tıpış tıpış yürüyecek o da bir gün büyüyecek sevmesini öğrenecek ayrıca ıslıklar ve alkışlar uyulumlu olmuş harika.

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 9, 2007 17:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Takımdan Takımdan
şarkı yanlış yazılmış doğrusu böyle;

O da bi gün büyüyecek
Tıpış tıpış yürüyecek
O da bi gün büyüyecek
Sevmesini öğrenecek

Vah Vah hanimiş benim koca bebeğim
Uyusunda büyüsün adam olsun görelim
İstediğin herşey ayağına gelmez
Ağlamayan bebeğe kimse mama vermez

Annene hiç benziyor mu dön yüzüme iyice bak
Ruh yaşımız tutmuyor yetti seni pışpışlamak