| Yazar |
Mesaj |
| < |
| cemreandhazal |
Tarih: Salı, Şubat 5, 2008 22:02 - Mesaj konusu: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
HEPSİ seslerini sıraladı
Gülçin
Soru: Gruptaki güzel sesleri sıralasanız nasıl yaparsanız ?
Gülçin : Aslında ben dördümüzünde sesini iyi buluyorum. Kızlar grupta genelde benim sesimi çok sever özellikler Eren sesime bayılıyor.
Soru : Peki ses sıralamanız nedir acaba ?
Gülçin : Bence bana göre Cemre'nin sesi çok güzel istediği zaman kalın yapıyor istediği zmana yumuşak yapıyor sesini ses tonuyla çok güzel oynuyor sonra Yasemin'inki hoşuma gidiyor rock şarkıyı çok güzel seslendiriyor bunu 'Sen Bir Tanesin' şarkısında anladık bence kimse alınmasın ama bence sonuncu sesimiz Eren aslında onunda sesi çok güzel ama çok yumuşak bir sesi var umarım Eren bana kızmaz.
Yasemin
Soru : Gruptaki güzel sesleri sıralasanız kim birinci olur kim sonuncu ?
Yasemin : Ben Gülçin'in sesine bayılıyorum sadece ben değil kızlarda Gülçin'in sesini çok seviyor çok güzel şarkı söylüyor güzel seslendirmeler yapıyor sonra Cemre'nin sesi çok hoşuma gidiyor Cemre'ninde sesini biz çok seviyoruz slov şarkıları çok hoş söylüyor sonra Eren'in sesi çok yumuşak Gülçin'in dediği gibi ama tabii haksızlık yapmayı sevmem onunda sesi çok güzel en sonda kendi sesimi seviyorum sesimin fazla güzel olduğunu sanmıyorum ama hayranlarım ve kızlar sesimi iyi buluyor.
Cemre
Soru : Gruptaki sesler nasıl ?
Cemre: Ben grupta en çok Gülçin'in sesini beğeniyorum hatta biz ilk okuldayken bir ses yarışması yapmıştık Gülçin bizi bayağı bir farkla yenmişti o zaman Gülçin çok sevinmişti sonra Eren'in sesi hoşuma gidiyor yani Gülçin'den sonra bence kızlara katılmıyorum Eren'in sesi çok güzel bence yani sesini değerlendiriyor tamam biraz yumuşak sesi var ama güzel şarkılar söylüyor hakkını yememek lazım sonra kendim ile Yasemin'in sesini beğeniyorum Gülçin'in dediği gibi Yasemin süper rock şarkılar söylüyor yani kendi sesimide çok seviyorum sesim benim için çok önemli benim geleceğim sesimin sayesinde oluştu
Eren
Soru : Gruptaki sesleri sıralasanız hangisi birinci olabilir acaba ?
Eren : Ben Gülçin'in yerinde olmayı çok isterdim biliyorum bizim grubumuzu sevenlerin geneli beni seviyor geneldede yüzüm güzel olduğu için ama ben Gülçin'in yerinde olmayı gerçekten çok ama çok isterim sesinin kıymetini bilsin bence çok süper ama süper bir sesi var sonra Cemre'nin sesi çok güzel Cemre'de aynı Gülçin gibi sesini iyi dönüştürüyor rock olsun pop olsun ya da R&B olsun sesi bütün şarkılara uyuyor yani bence Cemre ile Gülçin grubun en iyi sesleri diyebilirim zaten Gülçin'in sesleri falan internet sitelerindeki anketlerde bile hep birinci oluyor bence de birinciliği hak ediyor diye düşünüyorum sonra Yasemin'in sesi Yasemin R&B şarkılarını hoş söylüyor önceden Yasemin ile bizim bir arkadaşımız vardı onların ikisi şarkı yarışması yapmıştı Yasemin'in o gün sesi kısılmıştı çok üzülmüştü ve tabii bizde üzülmüştük ama o günden sonra sesinin hala kısıldığını bazen zannediyor dediğim gibi bana kalırsa 1. Gülçin ve Cemre 2.Yasemin ve ben diyorum. |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 22:46 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
| teşekkürler ama bence en güzel sesi olan cemre.ondan sonra gülçin daha sonra eren.en sonda da yasemin... |
|
|
|
|
| jbid |
Tarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 22:57 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
sağol canım süper...  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 23:13 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
| Herşeyden önce ben hayatımda bu kadar saçma bu kadar gereksiz bir soru görmedim. Hiç bir müzik grubuna böyle bir soru yöneltilmez. Yönelten bir kaç kendini bilmez içinde cevaplanmaması gerekir diye düşünüyorum. Bir kere genel geçer görgü kurallarına aykırıdır bir grup veya topluluk içinde bu tür bir sıralama yapmak. İkincisi grup içinde dayanışmayı öyle yada böyle zayıflatan bir durum bu. Sonuçta kim olursa olsun her insan biraz egoisttir. Ve çevresiyle -ki bu çevre değil arkadaş grubu bazen anne-baba gibi aile bireyleri bile olabilir- gizliden gizliye yarış halindedir. Bu tür ( üstelik iş ve uzmanlık alanlarıyla ilgili ) bir sorunun sorulmasını ben yanlış buluyorum. |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 00:10 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Kıdemli Üye

|
| hakikaten soru çok saçma ve gereksiz....Mehmet'e tamamen katılıyorum.... |
|
|
|
|
| sportsmangirl |
Tarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 00:39 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Üye

|
| bencede böyle bir soru sorulmaz onlar bir grup yani bütünler biri olmazsa diğeri olmaz hepsinin sesleri değerli ve harika biri bile eksilse seslerse uyum sorunu olur kısacası hepsinin sesi ayrı bir güzell |
|
|
|
|
| cisil92 |
Tarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 01:25 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Yeni Üye

|
| size katılıyorum arkadaşlar bencede çok saçma ve gereksiz bir soru olmuş.. |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 02:04 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
Katılıyorum Mehmet...Grubu dağıtmak, aralarını bozmak isteyenlerin işi  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 10:12 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
Haklısın aslında Mehmet...
Bayağı saçma sorular sorulmuş ama yine teşekkürler...  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 11:55 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
Bana garip geldi.Kızları bölmeye çalışıyorlar galiba.
Hepsinin sesi güzel.
Bu bilgiyi nereden aldın?Asparagas bir haber gibi geldi bana.  |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 12:17 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 12:27 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Takımdan

|
Valla doğrusunu söylemek gerekirse bence de saçma ama madem sormuşlar bende bu sitede de bulunsun istedim.  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 13:10 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Görevli

|
Bilmem de onu soran kişi bence kötü niyetli değildir. Merak etmiş sormuştur. Onlar da birbirleri hakkında düşündüklerini söylemişlerdir...
Ama; bana göre de en iyi ses Gülçin de... Ama böyle bir ayrım söz konusu olmamalı, HEPSİ iyi ya! |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 13:28 - Mesaj konusu: En güzel ses |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bence de çok saçma bir soru  |
|
|
|
|
| BETY |
Tarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 13:39 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
evet canım çok teşekkürler çok güzel olmuş ama ben erenin kendini orada övdüğünü görünce biraz sinirlendim ama ben de bir eren holiganıyım yüzünü çok beğeniyorum ama kızlar onun sesini aşağıladığı için eren de genellikle benim yüzüm beğeniliyor demiş haklı ama böyle demesi kötü olmuş hava atar gibi ayrıca grubun en güzeli eren ama bütün erkekler bile cemrenin çekici bir kız olduğunu söylüyor erenin öyle demesine üzüldüm halbuki çok seviyorum onu
 |
|
|
|
|
|
|