Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Video Klipleri ~ Grup Hepsi Klipleri

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 01:29 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri
Takımdan Takımdan
Aşk Sakızı nı canlı izliyorsun mübarek, ayna gibi Very Happy

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 19:06 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri
Takımdan Takımdan
Bunu Yasemin için yaptım yanlız biraz aceleye geldi umarım beğenirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=9WQRwwkprnM

Edit: Yazım hatasını düzelttim modlara iş çıkarmadım ne mutlu bana Razz

En son mayko tarafından Pazar, Ekim 21, 2007 21:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

pelostyle
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri
Takımdan Takımdan
güzel olmuş hangi programı kullandın?bende yoshy nin doğum gününde bu videoyu yapmıştım Arrow http://www.youtube.com/watch?v=WC5WRllnl7U Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 21:33 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri
Takımdan Takımdan
Dediğim gibi aceleye geldi Movie Maker'la bir şeyler ekleyiverdim. Aslında bomboş koca bir gün ve biraz sabrım olsa çeşitli programlarla çok şahane videolar yapacağımda işte üşeniyorum. Razz

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 21:39 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri
Takımdan Takımdan
Mehmet, o yazı tipini nerden buldun?

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 21:44 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri
Takımdan Takımdan
gir Google a Godfather Font yaz buluyor. Godfather filminin afişindeki yazı fontu Wink

pelostyle
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 00:16 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri
Takımdan Takımdan
ah benimde pc kasmasa süper olcak da Rolling Eyes

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 11, 2007 01:44 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
süper olmuş mehmet ellerine sağlık

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 11, 2007 01:52 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri
Takımdan Takımdan
evet Mehmet yaa, harika olmuş o müzik Wink

CemreveGulsah
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 22, 2007 23:25 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri
Üye Üye
Bence klipleri çok güzel.Birbirinden güzel.

CemreveGulsah
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 30, 2008 11:45 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri
Üye Üye
Grup hepsinin klipleri birbirinden güzel.

yossssshyyyyyyy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 4, 2008 11:33 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)

bende grup hepsinin yalan, herşeye rağmen, olmaz oğlan,üç kalp ve aşk sakızı var bilgisayarımda kayıtlı Smile

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 5, 2008 17:25 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende HEPSİ'nin yazın olan konserinden veda ederken yaptıkları dans var onu göndereyim size(izmir'deki konserlerinden)

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 01:50 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ama bir sorun var yükleyemiyorum yaa bunu sizlere izletmeyi çok istiyorum çok güzeller çünkü ve çoğu kişinin bilmediği bir video ben konserdeyken çekmiştim.Eski bir konser ama olsun...

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 22:54 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri
Takımdan Takımdan
Malesef siteye video yüklemesi yapılamıyor Wink. Eğer bir dosya paylaşım sitesine (örnek: www.rapidshare.com) yükleyip adminlerimizden birine (adventureman yada root) gönderirsen onlar senin için ekleyecektir Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi