| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Resimleri ~ Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
| sariprenses |
Tarih: Cumartesi, Ocak 19, 2008 20:12 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
daha önceden ekleniyormuş (benim geldimden beri böylede) ama herkes gereksiz alakası olmayan mesajlar yazınca iptal edilmiş  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Perşembe, Ocak 24, 2008 22:56 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Salı, Şubat 5, 2008 17:07 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| ceyda4avvurmus |
Tarih: Salı, Şubat 19, 2008 19:24 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 17:43 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ya ben de yükleyemiyorum üstelik resimler yazanlara uyuyor...  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 18:40 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Site Admin

|
http://www.gruphepsi.org/galeri/cat1.htm
Bu adreste sağ üst tarafta yeni resimler yazısının altında "Yükleyin" Seçeneği var oradan resim yükleyebilirsiniz ...
ÖRNEK RESİM YÜKLEME
Varsayalım
Resmimim boyutları 800x600 px
Boyutu 100kb
Resmim net ve üzerine yazı eklenmemiş değiştirilmemiş ve orta boyutta varsayıyorum.
(Limitler ise galerimizde:
Max. Dosya büyüklüğü: 2000 kb
Max. resim eni: 1024 px
Max. resim boyu: 1024 px)
Fotoğraf ismi: Hepsi grubu konser resmi 2
Açıklama: Hepsi grubunun maxland'da verdiği konserden bir görüntü.
Anahtar Sözcükler: hepsi grup grubu cemre eren gülçin yasemin
Doğrulama Kodu: Resimdeki gördüğünüz değeri girin ( Eğer Okuyamıyorsanız Üzerine Tıklayarak Değiştirebilirsiniz )
Hepsi bu kadar. |
|
|
|
|
| duygu1hepsi |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 20:21 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Yeni Üye

|
bu bilgiler için çok teşekkürler  |
|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
maalesef olumsuzz  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 22:20 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Görevli

|
Olumsuz derken kastın ne biraz daha açarsan, eminim sana yardımımız dokunacaktır...
Edit: Cümlemi düzelttim. |
En son devrem tarafından Cumartesi, Şubat 23, 2008 22:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 22:39 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Takımdan

|
Yani hala yükleyemiyorum demek istiyor anladığım kadarıyla...  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Pazar, Şubat 24, 2008 20:22 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Belki yüklediğin resim geçersiz dosya tipidir.Hareketli ya da boyutu uymuyorsa yüklenmez. |
|
|
|
|
| seynebim |
Tarih: Pazar, Şubat 24, 2008 22:03 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Pazar, Şubat 24, 2008 23:09 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet naz yükleyemiyorum demek istemiştim.Dosya her kurala uyuyor ama tamamdır dediğimde fotoğrafı yazdığımız yer(gözat'ın yanındaki)siliniyor tekrar tekrar deniyorum tekrar tekrar siliniyorr  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 11:32 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Site Admin

|
Fotoğrafların uzantısının jpg olduğuna eminmisin ?
mesela;
gruphepsi.jpg, gulcin.jpg şeklindeki fotoğrafları yükleyebilirsin uzantısı png, bmp vs. olanları sistem kabul etmez..
Biz test ettik sitede veya sistemde bir sorun yok... |
|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Salı, Şubat 26, 2008 18:39 - Mesaj konusu: Cevap: Resim yükleme yardım bilgilendirme lütfen okuyun. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Aaa bak ben onu bilmiyordum çok çook teşekkür ederim adventureman seni de uğraştırdım biraz ama |
|
|
|
|
|
|