Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi - Şaka

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 3, 2008 14:44 - Mesaj konusu: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Heygirl dergisinde Eren'e sorulan bir soru:
Sizin yeni albüm ne durumda???
EREN:Bu ay kayıtlara başlayacağız,nisan gibi de piyasada olacak.

Yaşasın çok mutluyum... Very Happy Very Happy Very Happy

En son ozie1993 tarafından Çarşamba, May 28, 2008 17:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi

kskLee
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 3, 2008 15:25 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Üye Üye
ooo süper ya yazdan önce albüm çıkması çok iyi olur Very Happy gideceğimiz her mekanda yeni şarkıları duyarız Very Happy bu arada eğer albüm yaz öncesi çıkarsa tanıtımı için imza günü yazın mı olur? Shocked

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 3, 2008 15:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
inanmıyorum süper

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 3, 2008 15:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Görevli Görevli
Biliyordum canım ama sağol... Wink Wink
Ben Nisan gibi Oks stresiyle kavruluyor olacağım... Sad Crying or Very sad

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 3, 2008 15:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
o strese hepsi çok iyi gelir bence

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 3, 2008 15:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende biliyordum ama yine de teşekkürler. Wink Wink

pelostyle
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 3, 2008 16:03 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
çok iyi bir albüm olduğu ile ilgili haberler aldım sağlam parçalar varmış,her zamanki gibi Wink

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 3, 2008 16:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Ohoo Nisan'a daha çok var.

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 3, 2008 17:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Mayıs ayı imza günü ayı olacak o zaman Very Happy

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 3, 2008 18:25 - Mesaj konusu: Grup Hepsi'nin 3. albümü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok sevindim ya iki ay sonra yeni albüm çıkacak oley ya imza günleri de başlar yakında Laughing Very Happy

elifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 3, 2008 19:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Üye Üye
Ben de biliyordum ama yine de teşekkürler Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 3, 2008 20:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Ben bir yılıdr söylüyorum imza gününde sormuştum söylemişlerdi.Ama bana Haziran demişlerdi.Olsun böylesi daha iyi. Very Happy Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 3, 2008 21:03 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Takımdan Takımdan
Canlarım tam bir 'bomba' gibi düşecek yaza... Wink

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 3, 2008 22:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler bilgi için

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 4, 2008 03:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi - Şaka
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ohhh vakti geldi..Ne güzel yaklaştık o büyük güne.. Very Happy
Valla bu haberi önceden aldım...Naz09 sağolsun.. Very Happy Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 40 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 38, 39, 40  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi