| Yazar |
Mesaj |
< Fıkralar ~ yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
| yasemin91 |
Tarih: Cuma, Şubat 1, 2008 10:12 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ya ben bu oyunu biliyorum.. Arkadaşlarım da hep gönderiyorlar ama ben öyle batıl inançlara inanmam ben...  |
|
|
|
|
| sever |
Tarih: Cumartesi, Şubat 2, 2008 18:06 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Yeni Üye

|
%100 tuttu böyle şeylere inanmazdım ama bu tam tuttu msn den gönderirsem oks yi kazanacağım inşallah  |
|
|
|
|
| fuchur |
Tarih: Cumartesi, Şubat 2, 2008 18:18 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Yeni Üye

|
| bu süper birşey. aslında bu tür şeylere inanmam ama tuttu. çoook ilginç. belki sevdiğimiz özlediğimiz kişiler hep aklımızda olduğundan onları yazmışızdır. |
|
|
|
|
| yaseminuyuruk |
Tarih: Pazar, Şubat 3, 2008 12:15 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Yeni Üye

|
| sağol ama canım zar zor okudum yani lütfen daha iyi yaz |
|
|
|
|
| nilveben |
Tarih: Pazar, Şubat 3, 2008 12:53 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bu mail banada gelmişti ama bende hepsi doğru çıkmamıştı |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Salı, Şubat 5, 2008 11:45 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Takımdan

|
Yok ya çıkmadı aynısı  |
|
|
|
|
| gamzenur13 |
Tarih: Cuma, Mart 14, 2008 01:28 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Cuma, Mart 14, 2008 16:45 - Mesaj konusu: . |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Yaptım  |
|
|
|
|
| gamzenur13 |
Tarih: Cuma, Mart 14, 2008 17:11 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 15:28 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben yaptım ve hepsi tuttu  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Takımdan

|
Başta kurallara uydum ama sonunda yok 10 yıl söyle böyle oluyormuş görünce hiç önemsemedim zatende inanmam böyle şeylere...  |
|
|
|
|
| glcntansel |
Tarih: Pazar, Mart 16, 2008 16:04 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Yeni Üye

|
hepsi tuttu yaa şaşırdm valla  |
|
|
|
|
| MesutYasemin |
Tarih: Salı, Mart 18, 2008 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Üye

|
| oyunu oynadım ama 15 kişiye göndermezsen falan filan böyle şeyler hurafe inanmam |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Çarşamba, Mart 26, 2008 22:05 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı:
oyunu oynadım ama 15 kişiye göndermezsen falan filan böyle şeyler hurafe inanmam
bencede ayrıca %100 doğru çıktı |
|
|
|
|
| melteemmmm |
Tarih: Pazar, Mart 30, 2008 22:23 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Yeni Üye

|
yaptım ve tamamen doğru çıktı
şimdi arkadaşlara göndereceğim |
|
|
|
|
|
|