| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
| root |
Tarih: Pazartesi, Kasım 12, 2007 18:59 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Site Admin

|
| esmerperi; öncelikle weblogtr.com 'un amacı üye olan kullanıcılarına blog alanı veren bir yer. Bu blog alanı bir çeşit websitesi. Bu alanda resimler ekleyebiliyorsun, bu alana yazılarını, anılarını yazabiliyorsun. Bloğun karşılığı ise web günlüğüdür. |
|
|
|
|
| esmerperi |
Tarih: Salı, Kasım 13, 2007 22:00 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Kıdemli Üye

|
haaa anladım peki banim web günlüğümü başkaları görebilir mi?  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Çarşamba, Kasım 14, 2007 01:36 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Takımdan

|
Evet. Olayı o zaten. Sen oraya kendi yazılarına yazıcaksın. Resimlerini ekleyeceksin. Örneğin mizah alanında yazarsan millet bakıp azuhazuhaha ne komikmiş lan bu blog diyecek. Sana aferin süpermiş yazıların falan diye yorum ekleyecekler sende seviniceksin . Bi nevi forum ama sadece sen yazı yazabiliyorsun ziyaretçilerin yorum ekleyebiliyorlar güzel bir şey tavsiye ederim. Benim zamanım yok olsa bende yazıcam. dramaydı dershaneydi okuldu iş güç derken hiç zamanım olmuyor. |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Çarşamba, Kasım 14, 2007 02:05 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Site Admin

|
|
|
|
| esmerperi |
Tarih: Çarşamba, Kasım 14, 2007 20:55 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Kıdemli Üye

|
vay be süpermiş hemen başlayım anca biter.....  |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Perşembe, Kasım 15, 2007 23:18 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Kıdemli Üye

|
bende başlayım
teşekürler |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Pazar, Kasım 18, 2007 03:53 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Takımdan

|
aldım ama düzenlemeye zaman yok  |
|
|
|
|
| pelostyle |
Tarih: Pazar, Kasım 18, 2007 13:03 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Takımdan

|
bende aldım da düzenlemeye benimde zamanım yok  |
|
|
|
|
| essocuk |
Tarih: Pazar, Aralık 30, 2007 11:52 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Perşembe, Ocak 24, 2008 19:27 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Kıdemli Üye

|
Valla çok güzel bir hizmet..Bize verdiğiniz tüm hizmetlerden dolayı teşekkür ederim...Boş olduğum zaman eminim üye olucam. Bir blogda ben açacağım..  |
|
|
|
|
| cnr135 |
Tarih: Cuma, Ocak 25, 2008 19:06 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Üye

|
| bence bu hizmeti kaçırmayın Türkiye'deki en iyi blog hizmeti en geç bir hafta sonra yazdığınız yazı arama motorlarında(google vs.)ilk üçte oluyor çoğu blog hizmetlerinde bu yok |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 15:27 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Cumartesi, Mart 8, 2008 00:30 - Mesaj konusu: Blog |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| liseuA42 |
Tarih: Pazartesi, Mart 10, 2008 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| glnkz |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 11:20 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti |
|
|
Üye

|
çok güzel olmuş bende üye oldum  |
|
|
|
|
|
|