Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ bad penny

asenalican
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 5, 2008 21:08 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Yeni Üye Yeni Üye
süper paylaşım için teşekkürler şarkı harika

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 12, 2008 02:24 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Görevli Görevli
Senacım, şarkının başka türlü anlamı olamaz mı? Yani sözcüklerin...Biliyorsun, "get" sözcüğünün 92 değişik anlamı vardı. Buradaki sözcüklerde bence öyledir. Çünkü bayağı bir saçma Confused

hatiicemm
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 21, 2008 22:30 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Yeni Üye Yeni Üye
ya kızlar ya ben bu şarkıyı söylemeye çalışıyorum ama pek de başarılı olduğumu söyleyemem. Confused
---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 22, 2008 15:18 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya evet bende başlarda biraz zorlandım ama insan 12 saat boyunca onu dinleyince artık mecburen söyleyebiliyor tatlımm Very Happy

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 22, 2008 17:43 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Görevli Görevli
Ya ben dinlesemde ezberleyemem bence... Güzel şarkı ama...

ozkaraman
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 23, 2008 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Yeni Üye Yeni Üye
bu şarkıya klip çekilmeli çook güzel

yoshyciseyhan
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 24, 2008 13:02 - Mesaj konusu: teşekkür
Üye Üye
paylaşımlarınız için teşekkür ederim değerli hepsi fanları Exclamation Exclamation

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 24, 2008 15:05 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Serdar ezberlersin ama zor oluyor..

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 24, 2008 18:45 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya Türkçesi daha güzel ama bu da Hepsi söylediği için güzel (bence...)

gonca47
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 31, 2008 23:58 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Yeni Üye Yeni Üye
Bu şarkıyı dinlemeyenler çok şey kaybetmiş Laughing . Müthiş bir şarkı! Exclamation

jbid
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 1, 2008 00:51 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Üye Üye
süper bu müzik ben hep dinliyorum yani çok güzel paylaşım için de teşekkürler Very Happy Razz

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 16, 2008 19:04 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
bu şarkıya klip çekilmeli çook güzel

klibi var zaten Wink

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 19, 2008 18:51 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Görevli Görevli
Gülçin' imin
"Heres my greedy kitten
Yearning for more affection "
demesin bayılıyorum yaa Very Happy

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 22, 2008 22:19 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 22:56 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Takımdan Takımdan
Evet Naz aynen.. Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
10. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi