| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
| naz09 |
Tarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 22:28 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Takımdan

|
Büyümüş de Küçülmüşü bulabildim birtek....Sadece sonlarında haaahuhaaa diyor, ardından Büyümüş de Küçülmüş diyor...Onun dışında bo bo bob booo diye bir adam sesi var
Ekleme:
Misbis i de buldum, ancak o ses Gülçinin diyemeyeceğim..Tam kestiremedim, benziyor  |
|
|
|
|
| emojuk |
Tarih: Çarşamba, Ocak 2, 2008 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Yeni Üye

|
Arkadaşlar izleyin gülçin kit kat reklamını seslendiriyor tek gülçin değil hepsi  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Çarşamba, Ocak 2, 2008 22:19 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Takımdan

|
Ya hayır, saçmalamayın yaa O reklamı başka biri seslendiriyor. Gerçek, orijinal Tik Tak ile karşılaştırıldığında fark çok açık ortada  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Çarşamba, Ocak 2, 2008 23:01 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Görevli

|
Yok be kitkatı o seslendirmiyor!  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Perşembe, Ocak 3, 2008 00:22 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Görevli

|
Misbis Gülçin galiba...Aşırı benziyor...Ama bazı yerleri benzemiyor da off karar veremedim ya...  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Perşembe, Ocak 3, 2008 00:46 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Takımdan

|
Gülçiiin. Misbis Gülçin
İlk bir 10 saniyesi ve "gofret, çikolata, bisküvi" dediği yerle, Hepsi 1 Deki konuşmalarını karşılaştırsanız, çok rahat anlarsınız  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Perşembe, Ocak 3, 2008 00:51 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Görevli

|
Tamam ya ben de sonradan karar değiştirdim dedim ya....
Sevinçler aramızda derken aynı Gülçin...  |
|
|
|
|
| gulcinciyimmm |
Tarih: Perşembe, Ocak 3, 2008 19:59 - Mesaj konusu: ya |
|
|
Üye

|
ya bence galiba profilonun reklamında bi kadın:
-hayatım bugün harika tarifler öğrendim
diyor ya orda benziyor ama tam emin değilim |
|
|
|
|
| duygu1hepsi |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 20:15 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Yeni Üye

|
bilmiyorum  |
|
|
|
|
| gamzenur13 |
Tarih: Cuma, Mart 14, 2008 17:55 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| internetten baktım bir şey bulamadım ya |
|
|
|
|
| lili93 |
Tarih: Salı, Mart 18, 2008 18:34 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| gamzenur13 |
Tarih: Pazar, Mart 23, 2008 18:32 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| mervegulcin |
Tarih: Pazar, Mart 23, 2008 18:37 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Yeni Üye

|
arkadaşlar bunları nerden bulduğunuzu söylerseniz bizde bulmaya çalışırız !!  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 15:46 - Mesaj konusu: . |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Bende sanmıyorum yani....  |
|
|
|
|
| missy |
Tarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 16:07 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Yeni Üye

|
| Arkadaşlar yalnız bu jingle'lar çok uzun zaman önce seslendirildiği için bulamamak çok normal yok çünkü.Gülçin'in seslendirdiği reklamlar ve diziler uzun zaman önce yayından kalkmış. |
|
|
|
|
|
|