Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ?

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 10:10 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ?
Takımdan Takımdan
evet naz'cım aynen katılıyorum...
Very Happy Very Happy Laughing

erme
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 1, 2007 12:05 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ?
Üye Üye
mükemmelll.

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 1, 2007 12:57 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Onu anlatmaya kelimeler dğil cümleler,paragraflar,metinler,ne varsa hiç birşey yetmez..Ama benim için İMKANSIZ bir şey.O ve ben çok uzağız. Wink Dj KRAL

YoShY19o5
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 1, 2007 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ya ansiklopediler yetmez ama bilmem ki sanırım HAYAT....

ufukhepsirap
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 20:06 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ?
hızlı ve şeker Wink Very Happy

barbies
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 7, 2007 23:26 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ?
Yeni Üye Yeni Üye
hız tutkunu Very Happy

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 8, 2007 14:26 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ?
Görevli Görevli
Hehe evet doğru.. Very Happy

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 10, 2007 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ?
tek kelimeyle nasıl anlatabilirim ki?imkansız Laughing

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 11, 2007 18:28 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ?
Takımdan Takımdan
Gül denmiş ben ona gülüm demem, gülün ömrü az olur
Hayat denmiş ben o hayat demem, hayat her zaman güzel değil
Aşk denmiş ben ona aşk demem, sonunda ayrılık var
Ben ona nefes derim, o olmayacaksa da zaten öleyim...

-Mayko Andolini-

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 17, 2007 12:54 - Mesaj konusu: Kelime bulamıyorum
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kelime bulamıyorum... Shocked Very Happy Surprised Wink

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 22, 2007 17:33 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ?
Takımdan Takımdan
Tek kelime ile ifade edilemeyeceği için ben ona HERŞEY derim yani..

kubilim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 23, 2007 02:53 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ?
Yeni Üye Yeni Üye
mükemmel Laughing

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 23, 2007 16:42 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ahhh... Ahhh.... Ne diye bilirim ki... Tek kelime ile ifade edilmez yaff... Embarassed

BeyonceShakira
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 24, 2007 17:44 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ?
Üye Üye
Tek kelime ile ''mükemmel'' Embarassed Very Happy

yoshyaski
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 24, 2007 18:28 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ?
Yeni Üye Yeni Üye
Ya Yasemin'e söyleyecek laf bulamıyorum bir tane o bir tane Very Happy Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
21. sayfa (Toplam 25 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi