Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Gitme

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: Gitme
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süperr..İnsan sevgilisinden ayrıldığında bu şarkıyı dinlemeli + Oya&Bora -Giderim Bu Diyardan + 4Yüz-Ne Senle Ne Sensiz (Bana göre)

sametysmn
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 15, 2007 23:26 - Mesaj konusu: Cevap: Gitme
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bu şarkıyı dinlerken çok duygulanırım.benim için özel bir şarkı bu.şimdiye kadar dinlediğim duygusal parçaların en güzeli diyebilirim.

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 23, 2007 00:42 - Mesaj konusu: Cevap: Gitme
Görevli Görevli
Gülçin bir ara bağırıyor ya GİTME diye yalvarsam..... diye, çok güzel orası

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 24, 2007 16:55 - Mesaj konusu: Cevap: Gitme
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bence grup hepsinin en anlamlı şarkısı..bu şarkının sözlerine bayılıyorum Smile

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 25, 2007 12:24 - Mesaj konusu: Cevap: Gitme
Takımdan Takımdan
Katılıyorum.Süper... Wink

yoshy931907
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: Gitme
Yeni Üye Yeni Üye
muhteşem ötesi bir şarkı Very Happy Smile Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 2, 2007 11:33 - Mesaj konusu: Cevap: Gitme
Takımdan Takımdan
evet ben de katılıyorum...
çok duygusal...
ama sevgilinden ayrıldağında dinlersen iyi gelir mi bilemem ama Laughing
bana göre anlatılmak istenen gerçekten çok hoş ve etkili bir şekilde anlatılmış...
Laughing

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 2, 2007 14:38 - Mesaj konusu: Cevap: Gitme
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hepsi grubu sakın gitmeyin hayatımdan. Mütiş bir şarkı. Wink

ufukhepsirap
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 20:34 - Mesaj konusu: Cevap: Gitme
muhteşem ötesi bir şarkı Wink

corbycorny
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 7, 2007 15:00 - Mesaj konusu: bence süper
Yeni Üye Yeni Üye
bu sarkı slov değil slov ama hepsi buna farklı bir hava katmış bence güzel ama zevkler ve renkler tartışılmaz dimi? Question Very Happy

gruphepsicigir
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 8, 2007 00:03 - Mesaj konusu: Cevap: Gitme
Yeni Üye Yeni Üye
Bu şarkı çok güzel ve müthiş bir şarkı.Beni çok etkiliyor erkek arkadaşımla tartışınca bunu ve beni aldatınca çok dinliyodum ben Rolling Eyes Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

filizcemre07
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: Gitme
Yeni Üye Yeni Üye
bu şarkı bence mükemmelin, süperin, harikanın, muhteşemin ötesinde bir eser Laughing

ufuky
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 18, 2007 13:42 - Mesaj konusu: Cevap: Gitme
slov şarkıları fazla sevmiyorum ama gene de güzel

elifvehepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 6, 2008 13:18 - Mesaj konusu: gzl bir şarkı
Yeni Üye Yeni Üye
ya bu şarkı cidden çok güzel hepsinin bütün şarkıları gibi zaten Smile Very Happy

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 6, 2008 13:43 - Mesaj konusu: Cevap: Gitme
Takımdan Takımdan
Ayy Gülçin'imin söylediği yer çok güzel ama..''GİTME diye yalvarsam boşunaa....'' Crying or Very sad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi