Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ cemreyle bir gün

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 19:21 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Görevli Görevli
vega2 demiş ki:
berkanyoshy demiş ki:
cimcimedilan demiş ki:
Arkdaşlar bana göre "Keşke" imkansızın bir sözle bir belgesidir...Yani böyle birşey imkansız...İmkansız olmasada %99 olmayacaktır bence Very Happy

Neden olmasın?Hayat bu süprizlerle dolu Wink

evet ya berkan a katılıyorum hayat süprizlerle dolu bir bakmışsınız ki elinize cemreyle bir gün geçirme fırsatı çıkmış(bu ihtimal çok düşük te olsa

ihtimal düşük ama olsun cemreyle bir gün ü hayal etmek bile çok güzel

crn95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Yeni Üye Yeni Üye
o ne isterse onu yapardık güzel vakit geçirceğimizden eminim ama bana bir gün yetmez

cemre258
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 23:11 - Mesaj konusu: cihangir
Yeni Üye Yeni Üye
ya ben cemre'yle bir gün geçirseydim ilk işim foğograf çektirmek olurdu.sonra imza sonra da eğlence

cemreVufuk
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 14, 2007 03:43 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Üye Üye
Ben;
Cemre'yle bir gün geçirme fırsatı yakalasam, görür görmez ona sımsıkı sarılırdım.Ondan sonra ne yapmak istediğini sorarım.Aç ise Burger King'e giderdik, aç değilse bir alışveriş merkezine giderdik(onun istediği biryer Smile.Yada istemiyorsa onunla sahile giderim bütün gün onu izlerdim çünkü Cemre'yi çok seviyorum...
İşte böyle bir fırsat geçse elime bunları yaparım...Ama bunları istemezse onun istediği şeyleri yaparız, ne olursa olsun SmileSmile:)

Offf Cemre Offf Seni Çok Seviyorum:)SmileSmile

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 14, 2007 10:26 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Üye Üye
neler yapmazdım neler Question

cemrelifcemree
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 23, 2007 16:05 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Üye Üye
o gün olmazdı çünkü ben onu gördüğüm dokunduğum gibi kalpten giderdim.
---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

cemremcansu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 30, 2007 18:22 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Yeni Üye Yeni Üye
ilk önce aşk kafeye giderdik,sonra beraber alışveriş yapmaya giderdik,onu evime davet ederdim, dans ederdik,ona küpe alırdım.(aynıısından kendimede)

bilecikli11
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 16:22 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Üye Üye
katılıyorum

crazyburcu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 18:10 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Yeni Üye Yeni Üye
hayal etmesi bile mükemmel... cemre benim idolüm. eğer onunla bir gün geçirme fırsatım olsaydı, ona aklıma gelen her şeyi sorardım. ondan yasemin, eren ve gülçin hakkında da birşeyler öğrenirdim. Laughing

pelingulcin94
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 18:26 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Üye Üye
bende

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 2, 2007 15:55 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Takımdan Takımdan
evet ben dee

cemrecionur
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 13, 2007 20:16 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Yeni Üye Yeni Üye
Şahsen Uçan balon kiralardım tabiatın güzelliğini ve o temiz havayla dans ederdik...Keşke 1 günü bereber geçirme fırsatı olsa neler vermezdimki...

cemrembitanem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 16, 2007 15:56 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
hayali bile güzel gerçeğini düşünemiyorum keşke keşke olsa.o gün ikimizinde hoşlandığı şeyler yapardık.bol bol tıkınırdık abur cubur,dans ederdik,şarkı söylerdik,hep hatırlayacağımız bir gün olurdu ve bol bol fotoğraf çekerdim.cemrem seni çok seviyorum!!!!

eygccgye
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 16, 2007 22:37 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Üye Üye
olma şansı %1 olmasına rağmen böyle bir fırsat yakalarsam onun istediği herşeyi yapardık. Very Happy

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 17, 2007 22:33 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hep hepsiden ve gülçinden konuşurdum ve bolca fotoğraf çekerdim ve imza alırdım

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi