Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 17:57 - Mesaj konusu: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar merak ettim de siteye girdikten sonra kaç saat boyunca sitede dalaşıyorsunuz Question Ne kadar zaman sitede kalıyorsunuz Question
Mesela ben bir günde 2-3 saat bu sitedeyim annem zor alıyor bilgisayarın başından Crying or Very sad
Siz ne kadar kalıyorsunuz cevaplarınızı bekliyorum...

En son gizem1556 tarafından Pazartesi, May 5, 2008 18:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

alice
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 18:03 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben 1-2 saat ancak kalabiliyorum

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 18:08 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Görevli Görevli
Valla mod olduğum için her fırsatta burda oluyorum.... Very Happy
Fırsat buldum mu giriyorum...
Hem evim gibi oldu site artık hem de mod olduğum için girmeye çalışıyorum sürekli...Ama sağolsunlar adminlerimiz bizim derslerimiz oluyor çok yardımcı oluyor sitede... Wink
Ama siteye bir gün girmesem sinirli oluyorum o gün...Bağımlılık yaptı... Very Happy

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 18:51 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla bana hafta içi bilgisayar yüzü yok. Crying or Very sad Ama hafta sonu ful bilgisayar başındayım bazen işim çıkıyor veya arkadaşlarla gezdiğimden dolayı giremiyorum onun dışında hafta sonu bol bol girerim. Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Takımdan Takımdan
Gün gün değişiyor tabi. Yarım saat anca kalabildiğimde oluyor 6-7 saati burda geçirdiğimde Wink

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:23 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Takımdan Takımdan
Her bilgisayarın başına geçtiğimde hemen siteyi açıyorum.. Very Happy

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:24 - Mesaj konusu: ben
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben hafta içi okul yüzünden 1-2 saat ödevim yoksa 3 saat hafta sonu 5-6 oluyor her bilgisayarın başına geçtiğimde buraya giriyorum
(annem artık kızım senin başka işin yok mu? hep buraya giriyorsun demeye başladı ) Wink

hepsikolikleri
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:25 - Mesaj konusu: uzat elini
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
1-2 saat kadar bende

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:42 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Takımdan Takımdan
Ben zaten bilgisayarı bu site için açıyorum hep. Bilgisayar ne kadar açık kalırsa ben de sitede o kadar dolaşıyorum demektir. Laughing

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:44 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Vallahi her bilgisayarımı açtığımda giriyorum.Günde de her zaman mutlaka girerim.Favori sitem burası...Fırsat buldukça mutlaka Very Happy

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:04 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
pc'em ne zaman açık olursa ama en çok 18 20 arası

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:08 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
değişiyor tabi günden güne bazen yarım saat bazen 6 saat ...

hepsidelisy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:32 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Üye Üye
benimde değişiyor bazen yeni birşey yoksa eğer 15 dk bazen 1-2 saat bazen 5 saat yani belli olmuyor

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:43 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Takımdan Takımdan
Yerine göre;5 dakikada 5 saatde.. Wink

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:44 - Mesaj konusu: Cevap: SİTEDE NE KADAR ZAMAN KALIYORSUNUZ?
Görevli Görevli
Gün gün değişiyor ama, internete girdiğim an önce bu siteyi açıyorum. Açılış sayfası yaptım Wink İnternet kafelere gittiğimde de, açılış sayfası yapıyorum. Hem benim için kolaylık, hem reklam Laughing İnternette olduğum her an, bu site açık oluyor. Benimde 6-7 saati buluyor Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi