Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Özgür değilim

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 01:34 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Takımdan Takımdan
Hah işte bu. Bu şarkıyla ilgili bir şey soracağım. Hani ilk başta 4'üde Ben Özgür Değilim diyor ya ben orda seslerini çok karıştırıyorum mesela en son gülerek ben özgür değilim değilim diyen bana Gülçin gibi geliyor ama Cemre'ye de benziyor. Eren de olabilir. Yasemin değil onu biliyorum bir tek Razz

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 01:37 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Görevli Görevli
Cemre Wink en son Cemre, ilk baş Gülçin, Gülçin den sonra Eren, fısıltı olan Yoshy...Yoshy ve Eren karışmış olabilir ama Very Happy

hepsikolikleri
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 19:01 - Mesaj konusu: onunlayken zaman dursun herşeyi unutursun
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende özgür değilim ama şöyle il dışına yazıcam üniversitede kendimi yaşamak istiyorum artık yoksa ders ders ders bu kadarda olmaz ama yaa haa bu arada ŞARKI SÜPERR babam bile ezberledi arabada hep onu dinletiyorumda

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 2, 2007 11:26 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Takımdan Takımdan
ilk başta söyleyen Gülçin sonra Eren sonra fısıltıyla söyleyen Yasemin sonra tekrar Gülçin...
Cemre ''nasıl olsaydım kredi kartımın borcunu ödedim yani özgülürlük bu...''
da söylemeye başlıyor... Wink
bu arada yorum yazayım Laughing
ben bu şarkıyı çok seviyorum...
annemle dün yolda gelirken dinledik annem şarkının bitiminde ''evet ben bu şarkıyı tuttum çok doğru'' dedi
Laughing

ufukhepsirap
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 20:43 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
süper bir şarkı ve benim özgürlüğüme 7 ay kaldı Very Happy
---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

ufuky
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 18, 2007 13:45 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
felsefi bir şarkı olmuş Very Happy Wink

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 7, 2008 17:11 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Takımdan Takımdan
Evet çok güzell.. Laughing Sözleri falan.. Smile

jbid
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 1, 2008 00:52 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Üye Üye
bence çok güzel bir müzik bu sözleri olsun herşeyiyle...

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 14:30 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Takımdan Takımdan
çok seviyorum bunu Idea

hepsiygec94
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Üye Üye
çok güzel şarkı ama ben de özgür değilim Very Happy

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 23, 2008 18:25 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
bu şarkı benim olmak istediğim fakat olamadığım şeyi anlatıyor sizce neyi anlatıyor?

duygu1hepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 26, 2008 18:56 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Yeni Üye Yeni Üye
ben pek özgür sayılmam ama yinede hayatımdan çok memnunum Smile Smile

SeLyN
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 27, 2008 20:50 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
özgür değilim bu arada bu şarkı çok güzel Smile

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 30, 2008 23:52 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
birtek bu şarkı pek hoşuma gitmiyor Confused

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 18:26 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet biraz değişik Confused

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi