Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ Resim Galerisi Hk.

erenceren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 11, 2007 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Üye Üye
sağolun Rolling Eyes Wink Razz

pelingulcin94
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 14, 2007 21:32 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Üye Üye
sağol

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 14, 2007 23:08 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bilgi için teşekkürler adventureman

melisa978
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 2, 2007 18:56 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Yeni Üye Yeni Üye
teşekür ederim sizlere Very Happy

hayalgokyuzu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Yeni Üye Yeni Üye
Teşekkürler

cemreASLIcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 23, 2007 19:51 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Yeni Üye Yeni Üye
ya resimlere yorum nasıl ekliyeceğiz?

asogorki
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 3, 2007 23:15 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Yeni Üye Yeni Üye
Verdiğiniz bilgiler için sağolun !Very Happy

asogorki
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 4, 2007 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Yeni Üye Yeni Üye
Gerçektendende www.gruphepsi.org/galeri/ bölümüne nasıl yorum ekleniyor lütfen bilgi verin! Sad

root
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 4, 2007 18:22 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Site Admin Site Admin
YORUM EKLEME SÜRESİZ KAPATILMIŞTIR. YORUM EKLEYEMEZSİNİZ. ÇÜNKÜ KULLANICILARIN %95 GİBİ BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU TÜM UYARI VE HATTA MESAJ YAZMA YERİNE "LÜTFEN TÜRKÇEMİZE UYGUN YAZIN" DİYE EKLEMEMİZE RAĞMEN UMURSAMADIKLARI İÇİN.

asogorki
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 4, 2007 18:47 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Yeni Üye Yeni Üye
teşekkürler ama biz nasıl yorum yapacağız ki ozaman yani?(tabi bu lafı sölemek bana düşmez ama ne yapayım çok güzel resimler var insan bol, bol yorum yapmak istiyor)

ZehraYoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 21:12 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Yeni Üye Yeni Üye
evet ya benimki çıkmıyor Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

---
Düzenleme:devrem

Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz ve uyunuz!
Türkçe yazım kurallarına uygun mesajlar yazınız!

muhammedd
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 11:21 - Mesaj konusu: slm
Yeni Üye Yeni Üye
tamam

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 18:35 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bu türkçeyi düzgün kullanma meselesi nedeniyle gösterilen hassasiyetten çok memnunum. Hem Murat abiye, hem adaşıma, hemde bütün moderatör arkadaşlara teşekkür ediyorum. YA TÜRKÇE YA HİÇ!

Bir konu daha var. Murat abi bence yorum açılmalı. Türkçemize uymayan arkadaşlara yapılan uyarılardan sonra banlayarak cezalandıralım. Zaten biliyorumki siz bıkmadan usanmadan uyarıyorsunuz ve düzeltiyorsunuz. Tekrar sizlere teşekkür ediyorum ve diğer arkadaşlarıma uyarıda bulunmak istiyorum. TÜRKÇEMİZE UYUN ARKADAŞLAR.

bnmyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 21:35 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Yeni Üye Yeni Üye
sağolun arkadaşlar

sonnurgulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 23, 2008 22:37 - Mesaj konusu: Cevap: Resim Galerisi Hk.
Yeni Üye Yeni Üye
ben resim koydum 1 tane ama diğer koyduklarima doğrulama kodunu girdiğim halde resimleri koyamadim yeni kliptekilerii Confused

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi