Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?

Fahriye
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 13:38 - Mesaj konusu: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Bence Yalan sarki sözü cok güzel

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 14:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Takımdan Takımdan
bence de ama daha birsürü var canım hemen biter mi

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 14:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Takımdan Takımdan
Hepsi çok güzel Wink

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 01:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Görevli Görevli
Ayırt edilicek gibi değil valla. Very Happy

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 09:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Takımdan Takımdan
hepsi çok güzel ama en anlamlısı gitme bence Wink Rolling Eyes

hepsikolikleri
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 09:23 - Mesaj konusu: süslü maske
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
uzat elini vede mumm

lefke
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 09:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Üye Üye
katılıyorum hepsi harika

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 10:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Görevli Görevli
En güzel bence (iki kelime). Ama diğerleride güzel tabi ki.

melikuzu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 12:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Yeni Üye Yeni Üye
bence en güzel şarkıları bad penny

YosHy1905
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 15:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
hepsi çok güzel ama içinden bi kaçını seçecek olsam olmaz böyle şey-mum-hanimiş-tik tak-kolay mı sevmek-iki kelime ya daha var da yazmıyım başka şarkı kalmadı hepsi güzel işte Smile

cemreVufuk
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 17:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Üye Üye
Şahsen kıyaslama yapamıyorum.Tam diyicem bu daha güzel aklıma başka bir şarkı geliyor.O daha güzel diyorum.Anlayacağınız karar veremiyorum:(

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 17:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Takımdan Takımdan
Mum ve Aşksakızı ama MUM benim 1 numaram. Wink

pelingulcin94
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 18:37 - Mesaj konusu: hepsi
Üye Üye
bencede ayırt edemiyorum.

ciara05
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Yeni Üye Yeni Üye
hepsi çok güzel Arrow hepsi harika Arrow hepsi muhteşem Arrow hepsi hepsi ... Laughing Laughing Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 20:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Görevli Görevli
Üç Kalp,Aşk Sakızı,Mum,Uzat Elini,Nedenini Sorma,Herşeye Rağmen vs...
Hepsi işte yaa
Very Happy Laughing

En son HEPSISWEET tarafından Çarşamba, Ekim 31, 2007 00:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi