| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
| berkanyoshy |
Tarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 21:34 - Mesaj konusu: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 21:59 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Tomb Raider! zaten başka oyunda oynamam.en son çıkan Legend adlı serisini de bitirdim.  |
En son burak02 tarafından Çarşamba, Eylül 19, 2007 22:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| Kres |
Tarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 22:09 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
F.E.A.R. Harika bir oyun bence görsel efektler filan süper
Stratejide rise of nation serisini lagent
Yarış: BurnOut (PS2) PC:NFS Carbon
Similosyan tarzıda:Sİms ve Driver :Paralel lines
Oyunlar süper bişey arkadaşlar mutlaka deneyin bence . |
|
|
|
|
| hepsipetrix |
Tarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 22:24 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
sims e bayılıyorum
knight online ı da ablam oynarken izliyorum izlemesi çok güzel.. |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 22:41 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Görevli

|
Ben de simülasyon olarak Sims'e bayılıyorum...Sonra Need For Speed'e bayılırım bir de...
Yaseminin ikinci versiyonu gibiyim zaten...Hız yapmaya falan bayılırım...  |
|
|
|
|
| cemrekolikk |
Tarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 23:59 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
Hitman : Codename :47
Hitman : Silent Assassin
Hitman : Contracts
Hitman : Blood Money
Pes 6
Need For Speed 1-2
Call of Duty
Medal of Honor
bunlar geliyor aklıma şimdilik  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 00:14 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Görevli

|
gta vice city
sims lerin hepsi
need for speed lerinde hepsi
fifa 07
nba 07
yarış oyunlarının hepsi
re-volt
öyle işte....
Beyza Yasemin'in 2. versiyonu, bende Yasemin'in 2. versiyonunun NAZ sürümü
bende bayılırım arabalara ve hıza...... |
|
|
|
|
| Since |
Tarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 01:12 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 13:00 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Need for Speed Most Wanted
Need For Speed Underground 2
Test Drive Unlimited
Half Life 2 |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 14:03 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 14:52 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
Starcraft,nfs serisi,gta serisi,diablo serisi,warcraft 3,hitman serisi,nba serisi(2001'den beri),fifa serisi(world cup 98'den şimdiye kadar),half life serisi(ek paketler dahil),age of empires serisi,call of duty 1 2,medal of honour serisi,the godfather,stronghold 1 2,star wars serisi,command and conquer serisi,company of heroes,heroes 5 of might and magic,rome total war,pirates of the caribbean serisi ve son olarak the lord of the rings serisi.
Aslında daha çok oyun bitirdim ama diğer mesajlara bakınca biraz abartmış biri gibi gözüküyorum.  |
|
|
|
|
| hepsipetrix |
Tarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 16:01 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben de need for speed'i severim  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 16:21 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Hangi birini saysam benim PC ile tanışmam taaa Pac-Man devrine kadar dayanır. O günden bu güne kadar oynadığım en iyi oyunları sıralayayım.
Stronghold 1 ( 2. tam bir fiyaskoydu )
Fifa 99 ( Bir daha bu kadar güzel bir fifa çıkmadı ne oynardık onu be )
Doom 1-2 ( 3 de iyi ama sistem gereksinimi çok yüksek )
Prince of Persia Seriler
Süper Mario ( O altınları o mantarları hangimiz unutabildik )
Mafia ( Mafia 2'de çıkıyor ama sanmıyorum ki 1. si kadar akıcı ve sürükleyici olsun )
Lord of The Rings Battle for Middle Earth 1 ( Bunun da 2.si fiyaskoydu bence )
Tekken ve Final Fantasy Seriler ( Final Fantasy XIII (13) çıkacak yakında bi finalini getiremediler olayın sürekli fantazi içindeler ayrıca bu oyunlar PC'de değil PS de güzel oluyor söyleyeyim )
Diablo 2
Aslında liste daha da uzar gider ama bi yerde bırakmak lazım bu oyunlar benim için video oyunu aleminin dönüm noktasıdır bence. Son olarakda gelmiş geçmiş en iyi oyun olarak gördüğüm hala sıkılmadan oynadığım ve oynayacağım
Unreal Tournament Serileri Eeeeeey Counter Strike diye internet cafelere doluşanlar şu FPS'yi bir oynayın ondan sonra açıpta Counter Strike oynarsanız bende bir şey bilmiyorum demektir. |
|
|
|
|
| Kres |
Tarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 18:29 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
Aynen mayko Unreal Tournament için dediğine katılıyorum harbiden çok güzel bir oyun Counter-Strike , Unreal Tournament serilerinin hiçbirinin eline su dökemez zaten.Ki zaten oyun artık bir efsane ya.
Prey de çok güzel arkadaşlar hepsi akluma gelmiyo oyunları geldikçe yazarım
Bi tane daha geldi aklıma bak ;Mademan harbi oyun isteyenlere şiddetle öneririm şifre filan yok bulmanız imkansız bazı yerleri çok zor ama harika bir oyun ben 18 saatte bitirdim sonuna kadarda sıkılmadan oynadım. |
|
|
|
|
| hepsikolikleri |
Tarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 18:32 - Mesaj konusu: sims |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ya bende sims oyununa bayılıyorum çokta seviyorum hatta oynuyorum |
|