Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Uzat Elini

tugay1991
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 29, 2007 18:06 - Mesaj konusu: Cevap: Uzat Elini
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bu şarkının başlangıcı çok güzel

LiNCoLN10
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 6, 2007 13:08 - Mesaj konusu: Cevap: Uzat Elini
Üye Üye
Buda güzel bir şarkı

dadash
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 6, 2007 17:28 - Mesaj konusu: Cevap: Uzat Elini
Yeni Üye Yeni Üye
bu şarkı çok hoş güzel bir duygusal parça

askizi01
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 6, 2007 18:57 - Mesaj konusu: Cevap: Uzat Elini
Üye Üye
çok güzel şarkı

ecehanseymagull
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 15, 2007 15:09 - Mesaj konusu: Cevap: Uzat Elini
Yeni Üye Yeni Üye
Merhaba hepsi hayranlar;
bu şarkılarıda güzel ama en güzeli aşk sakızı bence by

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 19, 2007 00:11 - Mesaj konusu: Cevap: Uzat Elini
Takımdan Takımdan
hepsi bu şarkıyı can ve cananın düğününde söylüyordu ya , o zaman çok güzeldi sanki müziksiz bana daha güzel geldi ama her haliyle güzel

hepsierenhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 21, 2007 00:21 - Mesaj konusu: Cevap: Uzat Elini
Yeni Üye Yeni Üye
süper bir sarki bayiliyorum

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 14, 2007 13:20 - Mesaj konusu: Cevap: Uzat Elini
Takımdan Takımdan
Grup Hepsi'nin pahabiçilemez şarkılarından biri.Bunu da diğerleri kadar severek dinliyorum.

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 14, 2007 17:20 - Mesaj konusu: Cevap: Uzat Elini
Misafir
çok güzel evet aşırı derecede çok dinliyorum

blooomceyda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 20, 2007 12:21 - Mesaj konusu: Cevap: Uzat Elini
Yeni Üye Yeni Üye
bence güzel şarkı.zaten hepsinin bütün müzikleri harika. Smile Very Happy

amcabodrum
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 21, 2007 11:45 - Mesaj konusu: hepsi şarkıları
Üye Üye
ben bu şarkıyı çok seviyorum zaten hepsinin bütün slow şarkıları çok güzel Smile Very Happy

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 14:54 - Mesaj konusu: Cevap: Uzat Elini
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
harika bir şarkı bu şarkıyı çok seviyorum

pinarrukiyem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 25, 2007 23:12 - Mesaj konusu: Cevap: Uzat Elini
Yeni Üye Yeni Üye
çok güzel bir parça zaten grup hepsinin bütün şarkıları güzel grup hepsi 1 numara

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.

http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

yoshicikiz1
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 26, 2007 00:33 - Mesaj konusu: Cevap: Uzat Elini
Yeni Üye Yeni Üye
benim tavsiyem hepsinin şarkısını bilgisayara takın siteye girin şarkı sözlerine girin hem söyleyin hem okuyun gözlerininzi kapatıp hepsinin yanında olduğunuzu hayal edin çok güzel oluyor bence deneyin derim 8)

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.

http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 26, 2007 03:12 - Mesaj konusu: Cevap: Uzat Elini
Misafir
Bu şarkıyı 10.bölümde çok güzel söylemişlerdi.Hele Yasemin'in sarsın duygular dediği kısım muhteşemdi.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi