Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En sevdiğiniz ders nedir?

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 23:10 - Mesaj konusu: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim türkçe ve matematik.sizin?

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 23:12 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
TÜRKÇE!!!BAYILIRIM TÜRKÇEYE SINIF 1.SİYİM TÜRKÇEDEN Cool Wink Very Happy

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 23:13 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bendeee

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 23:16 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
eferin Very Happy Wink Wink

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 23:23 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
başka kimse dersleri sevmiyo mu? Smile

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 23:25 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Site Admin Site Admin
Bence Türkçeyi Hiç Güzel Kullanamıyorsunuz Arkadaşlar ...
İmla Kuralları Hiç Yok Yazılarınızda !
Türkçeyi Yozlaştırıyorsunuz Mesala ve yerine we, evet yerine yes yada kelimelerdeki sesli harfleri çıkartarak yazıyorsunuz biz yerine bz gibi !
Arkadaşlar Ben Türkçe Öğretmeni Felan Değilim Benim de Yanlışlarım Olabilir Ama En Azından Yanlış Yada Saçma Şeyler Yazmamaya Özen Gösteriyorum... Bence Hepimiz Özen Göstermeliyiz Dilimize Türkçemize Sahip Çıkmalıyız.
Lütfen Yazdığınız Mesajlarda Biraz Dikkatli Olun ve Özen Gösterin Zamanla Bu Sizin Kişiliğine İşleycek ve Hep Dikkat Eder Olacaksınız ve Sonuçta Çok Güzel Bir Şekilde Türkçeyi Kullanır Olcaksınız Eminim Buna ...

HepsiHakan
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 23:25 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Görevli Görevli
Bende okuldayken kimya, fizik ve matematik derslerini severdim.

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 23:26 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben normalde çok güzel kullanırım da internnette sapıtıyorum Very Happy Very Happy Very Happy

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 23:27 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
relaxcemre demiş ki:
ben normalde çok güzel kullanırım da internnette sapıtıyorum Very Happy Very Happy Very Happy
aynen Laughing

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:21 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
ben de türkçe derslerinde sınıfta birinciyim ve kompozisyon yarışmalarından da derecelerim var Wink ayrıca biyoloji,kimya derslerine bayılırım matematiği de yeni yeni sevmeye başladım Wink Razz

moonstar95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:24 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
biyoloji harika kolay saten sevmemek elde değil kimyada eh iştee matematiği seviyorum türkçeyi hiç sevmiyorum valla türkçe öğretmeni çok gıcık birisi.. Wink Very Happy
bidee resimi seviyorum Very Happy

En son moonstar95 tarafından Pazar, Ocak 28, 2007 15:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:25 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
dersleri sevip sevmemek öğretmenlere mi bağlı Wink Razz Laughing

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:26 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
biraz... Razz Very Happy

moonstar95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:26 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
valla türkçeyi öğretmen yüzünden değil saten sevmiyorum metinler felan.. Very Happy

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:27 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
Very Happy paragraf testleri falan çözüyor musun kompozisyonları seviyor musun Question

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 25 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 23, 24, 25  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi