| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ En sevdiğiniz ders nedir? |
| hepsi14 |
Tarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 23:10 - Mesaj konusu: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| benim türkçe ve matematik.sizin? |
|
|
|
|
| relaxcemre |
Tarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 23:12 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
TÜRKÇE!!!BAYILIRIM TÜRKÇEYE SINIF 1.SİYİM TÜRKÇEDEN  |
|
|
|
|
| hepsi14 |
Tarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 23:13 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| relaxcemre |
Tarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 23:16 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| hepsi14 |
Tarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 23:23 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
başka kimse dersleri sevmiyo mu?  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 23:25 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Site Admin

|
Bence Türkçeyi Hiç Güzel Kullanamıyorsunuz Arkadaşlar ...
İmla Kuralları Hiç Yok Yazılarınızda !
Türkçeyi Yozlaştırıyorsunuz Mesala ve yerine we, evet yerine yes yada kelimelerdeki sesli harfleri çıkartarak yazıyorsunuz biz yerine bz gibi !
Arkadaşlar Ben Türkçe Öğretmeni Felan Değilim Benim de Yanlışlarım Olabilir Ama En Azından Yanlış Yada Saçma Şeyler Yazmamaya Özen Gösteriyorum... Bence Hepimiz Özen Göstermeliyiz Dilimize Türkçemize Sahip Çıkmalıyız.
Lütfen Yazdığınız Mesajlarda Biraz Dikkatli Olun ve Özen Gösterin Zamanla Bu Sizin Kişiliğine İşleycek ve Hep Dikkat Eder Olacaksınız ve Sonuçta Çok Güzel Bir Şekilde Türkçeyi Kullanır Olcaksınız Eminim Buna ... |
|
|
|
|
| HepsiHakan |
Tarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 23:25 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Görevli

|
| Bende okuldayken kimya, fizik ve matematik derslerini severdim. |
|
|
|
|
| relaxcemre |
Tarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 23:26 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben normalde çok güzel kullanırım da internnette sapıtıyorum  |
|
|
|
|
| hepsi14 |
Tarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 23:27 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
aynen  |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:21 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Takımdan

|
ben de türkçe derslerinde sınıfta birinciyim ve kompozisyon yarışmalarından da derecelerim var ayrıca biyoloji,kimya derslerine bayılırım matematiği de yeni yeni sevmeye başladım  |
|
|
|
|
| moonstar95 |
Tarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:24 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
biyoloji harika kolay saten sevmemek elde değil kimyada eh iştee matematiği seviyorum türkçeyi hiç sevmiyorum valla türkçe öğretmeni çok gıcık birisi..
bidee resimi seviyorum  |
En son moonstar95 tarafından Pazar, Ocak 28, 2007 15:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| elma |
Tarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:25 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Takımdan

|
dersleri sevip sevmemek öğretmenlere mi bağlı  |
|
|
|
|
| relaxcemre |
Tarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:26 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
biraz...  |
|
|
|
|
| moonstar95 |
Tarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:26 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
valla türkçeyi öğretmen yüzünden değil saten sevmiyorum metinler felan..  |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:27 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Takımdan

|
paragraf testleri falan çözüyor musun kompozisyonları seviyor musun  |
|
|
|
|
|
|