| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
| xXhepsikolikXx |
Tarih: Salı, May 13, 2008 20:26 - Mesaj konusu: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Takımdan

|
Teşekkürler mart17...  |
|
|
|
|
| prensesyaren93 |
Tarih: Salı, May 20, 2008 00:52 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Üye

|
|
|
|
| XHePSiKoLiKX |
Tarih: Salı, May 20, 2008 01:14 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Üye

|
Annem için çok süper oldu!..  |
|
|
|
|
| XHePSiKoLiKX |
Tarih: Salı, May 20, 2008 12:37 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Üye

|
|
|
|
| CeMReReN34 |
Tarih: Cumartesi, May 24, 2008 13:30 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Çok güzel...  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cuma, May 30, 2008 00:34 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
Lütfen Blog alanlarınızda, sitelerinizden link vererek ve diğer tanıtımını yapacağımız her alanda tanıtım yaparak katkı sağlayalım arkadaşlar.  |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 13:56 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
|
|
|
| uAlise42 |
Tarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 14:03 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Üye

|
|
|
|
| root |
Tarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 17:42 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
| Evet arkadaşlar hepinizden ricamız yemeklerin altlarında bulunan yorum ekleme bölümünden faydalanarak yemek hakkındaki görüşlerinizi yazarsanız seviniriz. |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Salı, Haziran 17, 2008 23:48 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Takımdan

|
Süpermiş yarın çıkolatalı kek'i yapmayı düşünüyorum...  |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Salı, Haziran 17, 2008 23:53 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: sinem68eren demiş ki:
Süpermiş yarın çıkolatalı kek'i yapmayı düşünüyorum...
Ben yaparsam ev yanacak diye korkuyorum o yüzden anneme yaptırıyorum oradaki yemekleri...  |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 18, 2008 13:25 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Site Admin

|
Beğendiğine sevindim sinem. Çok güzel bir kek tarifi eminim beğeneceksin.  |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 18, 2008 16:58 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Takımdan

|
Benim ablam zaten yemek yapmayı falan çok seviyor, işine yaradı Ebru Abla  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Çarşamba, Haziran 18, 2008 20:00 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Takımdan

|
Bugün yaptım pastayı Ebru abla...
Gerçekten'de süpermiş herkes çok beğendi...  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Çarşamba, Haziran 18, 2008 22:36 - Mesaj konusu: Cevap: Meraklısına, ilgilisine - Pratik yemekler tarifler |
|
|
Kıdemli Üye

|
hamarat kız sinem..Tarife baktım güzel birşeye benziyordu sinem süper deyince dedim ki bunu yaptırayım yarın akşama kardeşlerim tarafından hazır olur inşallah..  |
|
|
|
|
|
|