Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?

NURNUR
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 00:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Üye Üye
Evet katılıyorum.Ben açıkçası Kenan DOĞULU'dan çok daha kaliteli bir şarkı sözü beklerdim ama söyleyenlerin seserinin güzel ve uyumlu olması ve müziğinin güzel olması işi kapatmış.Güzel olmuş yani..

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 14:51 - Mesaj konusu: şarkı
Üye Üye
hepsi çok güzel

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 20:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Takımdan Takımdan
Alıntı:
söyleyenlerin seserinin güzel ve uyumlu olması ve müziğinin güzel olması işi kapatmış.Güzel olmuş yani..

Evet çok güzel ifade etmişsin katılıyorum Wink

NURNUR
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 21:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Üye Üye
Wink

AZRA0909
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 22:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Yeni Üye Yeni Üye
bencede

prensesyaren93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 22:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Üye Üye
Hepsi Wink

XHePSiKoLiKX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 23:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Üye Üye
Hepsi güzel ama 4 peynirli pizza hariç Rolling Eyes

merve0and0eren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 18:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Üye Üye
Alıntı:
Hepsi güzel ama 4 peynirli pizza hariç

neden hepsi güzel Laughing Laughing

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 1, 2008 11:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Takımdan Takımdan
Yanlızlığım şarkı sözü'de süper... Very Happy

xcemrecix
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 1, 2008 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Yeni Üye Yeni Üye
bütün şarkılarını beğeniyorum ben

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 1, 2008 23:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya bence 4 peynirli pizza harika.Çok değişik.Kızları anlatıyor tam(4 peynirli pizzalar ya hani Wink ).Ben çok beğendim onu da.Çok değişik bir şarkı.Kenan yine yapmış yapacağını Wink
Ben Üç Kalp ide çok beğenirim.Ajda Pekkan dan da bilirdim onu.
Ya ayırt edemiyorum ama.HEPSİ güzel,HEPSİ HEPSİ HEPSİ Razz

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 21:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Onlar Hepsimizin şarkı sözü değil ama cover olduğunu unutmayın... Wink Kalpsizsin Wink

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 00:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya iyi de ona bakılırsa "kalpsizsin" de Hepsi nin şarkı sözü değil.Onlar seslendiriyor.Biz en beğendiklerimizi söylüyor sadece.Son albüm cover da olsa Hepsi nin şarkıları diyoruz artık yani.

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 01:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Tek kelime ie Hepsi

xxcemrekemerxx
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 12:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir?
Yeni Üye Yeni Üye
Hepsi birbirinden güzel

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
12. sayfa (Toplam 15 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi