| Yazar |
Mesaj |
| < |
| NURNUR |
Tarih: Pazar, May 18, 2008 00:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Üye

|
| Evet katılıyorum.Ben açıkçası Kenan DOĞULU'dan çok daha kaliteli bir şarkı sözü beklerdim ama söyleyenlerin seserinin güzel ve uyumlu olması ve müziğinin güzel olması işi kapatmış.Güzel olmuş yani.. |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Pazartesi, May 19, 2008 14:51 - Mesaj konusu: şarkı |
|
|
Üye

|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazartesi, May 19, 2008 20:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: söyleyenlerin seserinin güzel ve uyumlu olması ve müziğinin güzel olması işi kapatmış.Güzel olmuş yani..
Evet çok güzel ifade etmişsin katılıyorum  |
|
|
|
|
| NURNUR |
Tarih: Pazartesi, May 19, 2008 21:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| AZRA0909 |
Tarih: Pazartesi, May 19, 2008 22:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| prensesyaren93 |
Tarih: Pazartesi, May 19, 2008 22:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Üye

|
Hepsi  |
|
|
|
|
| XHePSiKoLiKX |
Tarih: Pazartesi, May 19, 2008 23:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Üye

|
Hepsi güzel ama 4 peynirli pizza hariç  |
|
|
|
|
| merve0and0eren |
Tarih: Salı, May 20, 2008 18:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Üye

|
Alıntı: Hepsi güzel ama 4 peynirli pizza hariç
neden hepsi güzel  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Pazar, Haziran 1, 2008 11:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Takımdan

|
Yanlızlığım şarkı sözü'de süper...  |
|
|
|
|
| xcemrecix |
Tarih: Pazar, Haziran 1, 2008 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Yeni Üye

|
| bütün şarkılarını beğeniyorum ben |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Pazar, Haziran 1, 2008 23:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ya bence 4 peynirli pizza harika.Çok değişik.Kızları anlatıyor tam(4 peynirli pizzalar ya hani ).Ben çok beğendim onu da.Çok değişik bir şarkı.Kenan yine yapmış yapacağını
Ben Üç Kalp ide çok beğenirim.Ajda Pekkan dan da bilirdim onu.
Ya ayırt edemiyorum ama.HEPSİ güzel,HEPSİ HEPSİ HEPSİ  |
|
|
|
|
| CeMReReN34 |
Tarih: Salı, Haziran 3, 2008 21:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Onlar Hepsimizin şarkı sözü değil ama cover olduğunu unutmayın... Kalpsizsin  |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 00:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ya iyi de ona bakılırsa "kalpsizsin" de Hepsi nin şarkı sözü değil.Onlar seslendiriyor.Biz en beğendiklerimizi söylüyor sadece.Son albüm cover da olsa Hepsi nin şarkıları diyoruz artık yani. |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 01:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| xxcemrekemerxx |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 12:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
|
|