Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ site her yerde

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 11:37 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
artık her yerde reklamımız oluyor Wink Cool Smile

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 11:50 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Resimleri ~ site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben de sitemizi güvendiğim tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum onlar da beğendiklerini söylüyorlar üyede yapacağım onları =) okulda hep defterimde gruphepsi.org yazıyorum tüm sınıf hemen siteye bakıyor.

Selnck
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 15:26 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzel yapıyormuşsun burjuyasemin

yoshyciseyhan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 16:59 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Üye Üye
harika

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 21:21 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Resimleri ~ site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
beğendiğine sevindim=) selincim

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 20:45 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Belki bileniniz vardır online oyunlar hakkında. Benim klan Savaşlarında bir Hesabım var orada falanda yazıyor.

cemrekolik1907
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 23:47 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Yeni Üye Yeni Üye
bu arada benimde resmimi çekmişler.resimler arasında yer alıyor. 9 şubat konserindeyken çekmişler

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 00:21 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hangisi sensin?

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 01:01 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Takımdan Takımdan
Ona bakılırsa ben Hepsi' nin fotoğraflarını çekmekle görevli fotoğrafçı kişinin çektiği bir resimde gördüm kendimi. Buse, Beyza, Ayça ve İlayda' yı da görebiliyorum hatta 9 Şubat' tan Smile Wink

Ben bugün bir çıkartma üzerinde gördüm. Sticker yani... Wink

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 13:27 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben de bu sitenin adının yazılmış olduğu hepsi stickeri gördüm...ilk başta inanamadım.resmini çekip koyacaktım buraya ama görünmezdi.belli belirsiz yazılı çünkü....

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 22:22 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla arkadaşlar geçen gün YouTube ye girdim baktım. Resimleri slayt olarak hazırlamışlar. Çoğu resimde bizim sitenin adı vardı. Ne yalan söyleyeyim. Çok gururlandım valla. Smile

bebegimyoshym
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 22:42 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Yeni Üye Yeni Üye
evet arkadaşlar gerçekten var bendede yoshyli not defteri aldım onun üzerinde var resmini koyucam ama şuanda kameramda bi sorun var ama %100 koyucam arkadaşlar kocaman yazmışlar www.gruphepsi.org diye Very Happy

XHePSiKoLiKX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 23:03 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Üye Üye
Ben de görüyorum hep ve böyle bir sitenin üyesi olduğum için onur duyuyorum!! Smile

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 10:41 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben de çok gururlanıyorum gerçekten

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 16:15 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süper ya süper Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi