| Yazar |
Mesaj |
| < |
| devrem |
Tarih: Cuma, Nisan 11, 2008 00:34 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Görevli

|
-Aşkın gözü kördür derler. Yalan! Seven, sevdiğinde, başkalarının gördüğünün en az iki katını görür.
İşte aşk ise bu, buna benziyor.  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Nisan 11, 2008 07:56 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Takımdan

|
Evet, doğru.
Herşey o kadar abartıyor ki insan sevdiğinde!  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Eee insanlar sevdiklerine değer verir ve onlara zarar gelmesini istemez. Bazı şeyler hem sevdiklerinin hemde kendi canlarını acıtınca böyle sert olurlar. Bende öyle yaparım. |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Pazar, Nisan 13, 2008 17:52 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bana bişi acayyip geliyor..Şimdi Erol Hoca ile Fisun Teyze ilk yemeğe çıktılar ya orada Erol hoca Fisun teyzeye işte sana aşığım cinsinden birşey dedi mi ?
Berbatovla yemeğe çıktıklarında da demedi.!!Ortada birşey bir şey var bu belli oluyor ama kesin bir şey yok.Tabi o ileride belli olucak Erol Hoca Bayan Berbatov'umu yoksa Fisun Teyze'yimi seviyor...Zaman gösterecek bu işin sonunun ne olacağını.. |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Pazar, Nisan 13, 2008 19:22 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ya Fisun teyzeyi sevdiği her halinden belli ama sırf Fisun teyzeye inat olsun diye gidip berbatov evlenirse veya ona seni seviyorum derse bilemem
---------------
Düzenleme: naz09
bersatov değil berbatov  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, Nisan 13, 2008 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Takımdan

|
Yok ama Fatih şimdi belli Füsun Teyze'yi sevidiği...
Berbatov'la sadece Füsun'a gıcıklık olsun diye çıktı  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Pazar, Nisan 13, 2008 19:38 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Berbatovla ilk çıktığında Fisuna gıcıklık olsun diyemi çıktı..??? |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, Nisan 13, 2008 19:48 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Takımdan

|
Evet
Füsun Teyze birşeyler demişti, o da sinirlenip Berbatov'la yemeğe gitti...
Hatta Cemre&Emre aynı yere gitmişlerdi, o yüzden fazlasıyla net hatırlıyorum  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Pazar, Nisan 13, 2008 19:51 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ben yanlış hatırlamıyorsam Fisun teyze ile yemeğe gittiğinden bir gün sonra Bayan Berbatov'la konsere gitmişti..O Fisun teyzeye inat kısmı daha sonraydı.. |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Pazartesi, May 12, 2008 16:08 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Yeni bölümün fragmanını izledim...
Erol Hoca Fisun Teyze'ye yüzük takacak..  |
En son yasmincemroshh tarafından Pazartesi, May 12, 2008 20:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Pazartesi, May 12, 2008 18:55 - Mesaj konusu: Füsün Erol Aşkı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ya ben bu işi bi anlamadım. Erol Hoca birini seviyor mu sevmiyor mu? Bir gün Berbatov'la, bir gün Füsun ile bir gün de Mehtap ile... Bizle oyun mu oynuyor ne?  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Salı, May 13, 2008 15:24 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Hayır. Erol hoca çok iyi bir insan kimseyi üzmek istemiyor. Bu yüzden yanlış anlaşılıyor. Ama Füsun teyzeyi seviyor. |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Salı, May 13, 2008 16:09 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Takımdan

|
Evet, Erol Hoca Fisun Teyze'yi, Fisun Teyze Erol Hoca'yı seviyor
Bu arada,
yüzük mü taktı!!  |
|
|
|
|
| gizem15 |
Tarih: Salı, May 13, 2008 16:19 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Üye

|
Evet Buse ben de fragmanda gördüm yüzük veriyordu herhalde evlenme teklif edecek..  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Perşembe, May 15, 2008 16:08 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Takımdan

|
Etti de!!
Ama Fisun Teyze ne diyecek!??
 |
|
|
|
|
|