Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?

ZERAYSS
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 23:19 - Mesaj konusu: IP
Yeni Üye Yeni Üye
Dur dur, olmaz böyle şey, mum tempo daha bütün şarkılarını dinliyorum. Ama en çok dur dur'u seviyorum.

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi. Lütfen duyuruları okuyun onlara göre yazın.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 14:23 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Dinlemem

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 16:50 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bakalım...

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 18:45 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Üç kalp Wink

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 18:49 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sen Bir Tanesin. Wink

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 19:17 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Takımdan Takımdan
Dört peynirli pizza...
çok mutluyum ilk kez dinliyorum Very Happy

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 19:22 - Mesaj konusu: Grup Hepsi ~ Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyors
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende 4 peynirli pizzayı dinliyorum çok güzel şarkı

hepsimanyaii
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 22:17 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Üye Üye
4 peynirli pizza Cool

Crazy4Hepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 23:15 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Yaa bende dinlemek istiyorum birisi bana nasıl dinleyebileceğimi söylesin ben indiremedim Crying or Very sad Crying or Very sad

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 18:25 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Takımdan Takımdan
4 peynirli pizza Laughing

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 20:05 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet bana da birisi söylesin çok çok merak ettim şarkıyı.lütfen söyleyin..nasıl dinleyebilirim.albüm çıktı mı??

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 20:46 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sen Bir Tanesin.

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 20:52 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
dün tattın

ZehraYoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 21:14 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben hepsini dinliyorum

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 11:23 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
4 peynirli pizza indirmedim çünkü orjiinal albüm alacağım nerden dinlediğimi sorarsınız internetten.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
206. sayfa (Toplam 256 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 205, 206, 207 ... 254, 255, 256  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi