| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
| driftking42 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 21:55 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ya aslında yaşım küçük olmasa ben evlenme teklif ederim. Yaşım küçük ama. Yazıklar olsun. 5 sene önce doğsam bir şey yok.  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cumartesi, Nisan 19, 2008 18:49 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ya arkadaşlar karşılaşmayı geçin telefonla konuşan arkadaşlarımız var. Hepsili anıları açıp okuyun. Çok müthiş bir diyalog olmuş. Ben okurken heyecanlandım. Konuşan arkadaşı tebrik ediyorum. Konuşmak kolay birşey olmasa gerek. Bence herkes okusun yav. Ben hala heyecanlıyım. |
|
|
|
|
| erenfanclub |
Tarih: Pazar, Nisan 20, 2008 08:36 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Üye

|
imzalı fotoğraf isterdim ve fotoğraf çektirirdim..  |
|
|
|
|
| drew |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 18:52 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
Valla hayali bile çok güzel ama ne tepki vereceğim hakkında bir fikrim yok
Moderatör Notu :
Lütfen mesajlarınız da Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz!
Site duyuru ve kurallarına uygun olmayan mesajlarınız onaylanmaz ve silinir...
---
çokkkkkk değilde çokyazınız.
güsellllll değilde güzel yazınız. |
|
|
|
|
| TwoBaHeps1 |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 19:21 - Mesaj konusu: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
off bu matematik sınavlarındaki sorulardan da zor off bilemiyorum ama heralde boynuna atlardım ve dans hayatını sona erdirirdim  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 21:18 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Öyle birşey yapsaydın seni affetmezdim. Ben ERENimi çok seviyorum. Ona zarar verenleri asla affetmem.  |
|
|
|
|
| orhanaliorhan |
Tarih: Pazartesi, May 12, 2008 22:06 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
Elim ayağım tutulurdu herhalde o anı yaşamk lazım ki inşallah yaşarım  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Salı, May 13, 2008 15:26 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Evet. Bencede yaşamak nasip olur inşallah. |
|
|
|
|
| CeMrE98CeMrE |
Tarih: Perşembe, May 29, 2008 15:55 - Mesaj konusu: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Üye

|
| imzasını yada resim çektirmeyi isterim |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cuma, May 30, 2008 13:23 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
TwoBaHeps1!!!!! Seni şiddetle kınıyorum.Dans hayatını sona erdirmek mi?Yaşatmam seni  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cumartesi, May 31, 2008 11:20 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben o tepkiyi çok önceden vermiştim. Lütfen bu konuyu kapatalım. Başka yorumlar alalım. Çünkü bu konu açıldıkça moralim bozuluyor. Çünkü bence çok dengesiz bir cevap olmuştu o cevap.  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cumartesi, May 31, 2008 11:22 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Görevli

|
Konu, konu, konu, konu.... Lütfen konu ile alakalı mesajlar...  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazar, Haziran 1, 2008 13:56 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ben o tepkiyi vermişsem sen verdin diye değil hocam, Ereni sevdiğimden. |
|
|
|
|
| winxci |
Tarih: Pazar, Haziran 1, 2008 14:07 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
Ben Eren'le karşılaşsaydım orda bayılır kalırdım sonra ayılınca hemen onu öperdim sonra fotoğraf çekerdim evime gelmesini rica ederdim imzalı fotoğrafını isterdim  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 2, 2008 13:34 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Valla Eren'le karşılaşsam hemen ona Cemre'nin nerede olduğunu sorardım...  |
|
|
|
|
|
|