| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı |
| driftking42 |
Tarih: Salı, Nisan 29, 2008 14:53 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çok müthiş sesleri var onları dinlerken dinleniyorum. Ruhum huzurla doluyor sanki.  |
|
|
|
|
| pamukkedi |
Tarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 16:17 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı |
|
|
Üye

|
|
|
|
| yoshyciseyhan |
Tarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 17:03 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı |
|
|
Üye

|
|
|
|
| PRENSESCIK2 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 19:59 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı |
|
|
Yeni Üye

|
| Gülçinimin, sesi hep güzel çıkıyor zaten... En çok bağırdı yerler.. Tik tak ta mumda kalpsizsin'de.. |
|
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 10:30 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| missy |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 17:06 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı |
|
|
Yeni Üye

|
| Bütün şarkılarda kendini belli ediyor bence.süper bir gırtlağa sahip.oldukça şanslı bu konuda:) |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 20:44 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı |
|
|
Kıdemli Üye

|
hepsi hepsi hepsi  |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 20:42 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Tüm şarkılarda güzel bence Ama seçmek gerekirse Olmaz Oğlan olabilir  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 21:12 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Tüm şarkılarda güzel...İnsanın onu dinledikçe dinleyesi geliyor...Ben kendim den geçiyorum onu dinlerken onu sevmeminde payı var tabi  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 18:21 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Tik tak...  |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 18:52 - Mesaj konusu: Gülçin ~ Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| DEKKKKKOOOOOOOO |
Tarih: Salı, May 13, 2008 13:33 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı |
|
|
Üye

|
|
|
|
| xXhepsikolikXx |
Tarih: Salı, May 13, 2008 13:49 - Mesaj konusu: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı |
|
|
Takımdan

|
Bencede tüm şarkılar...  |
|
|
|
|
| sonnurgulcin |
Tarih: Pazar, May 18, 2008 16:39 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı |
|
|
Yeni Üye

|
tüm şarkılar tabiii  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Çarşamba, May 28, 2008 01:56 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı |
|
|
Görevli

|
Çok önemli bir sese sahip. Gruptaki sesi bakımından çok ayrı tutuyorum onu.. Ve her şarkıda diyorum... Ayırt edemiyorum...  |
|
|
|
|
|
|