Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi-Hürriyet cumartesi eki röportajı

TwoBaHeps1
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 12:57 - Mesaj konusu: Hepsi-Hürriyet cumartesi eki röportajı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ya süper de ne bileyim içimde birşey var sanki araları bozuk gibi size de öyle geldi mi? Very Happy

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 15:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi-Hürriyet cumartesi eki röportajı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yo hayır neden öyle söyledin şimdi

erencx
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi-Hürriyet cumartesi eki röportajı
Üye Üye
teşekkürler...

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 21:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi-Hürriyet cumartesi eki röportajı
Takımdan Takımdan
Ben yine geç gördüm!!!!
Arkadaşlara mesaj atmam lazım Hürriyet almışlardır inşallahh!!! Crying or Very sad

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 11:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi-Hürriyet cumartesi eki röportajı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim arkadaşım almış hürriyeti resim bu yeni albümden
Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

selosh95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 16:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi-Hürriyet cumartesi eki röportajı
Üye Üye
Bence Hepsi deki tek değişiklik deneyimleri ve olgunlaşmaları...Eskiden onlar da kendilerine şarkıcı gözüyle bakmıyorlardı fakat şimdi kendilerine geldiler ve cevaplarını kendilerini sanatçı gibi hissederek, rahat rahat ve ve tam olarak veriyorlar bence....

TwoBaHeps1
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 20:00 - Mesaj konusu: Hepsi-Hürriyet cumartesi eki röportajı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ha o fotoğraf bende de var:!: ve ben ondan tişört yaptırdımExclamation tişörtün önünde o resmin daha böyle profilimsi şekli var yani sadece bellerine kadar hali var önünde işte bu var aslında resim ekleyebilsem eklenmiyor sen nasıl ekledin fotoğraf eklenmiyor!!! her neyse arkadasında da kontrası daha koyu ve daha güzel çıkmış halleri var harbi süper çıkmışlar yalnız ya keşke ekleyebilsem arkadaşlar kızmayın ama ilk kez HEPSİ yi tam tamına,SÜPER Exclamation gördüm harikalar ya bir gösterebilsem her neyse konuya gelelim işte Razz güzel bir röportaj,hakkaten, yani gözle görülür bir biçimde olgunlaşmışlar!!! Very Happy Very Happy

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 12:49 - Mesaj konusu: hepsi
Üye Üye
dersisini bende almıştım kapağında ilkaycemre21'nin gösterdiği resim var

melikeyoshyy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 15:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi-Hürriyet cumartesi eki röportajı
Yeni Üye Yeni Üye
Çocuklara hitap eden grup imajını değiştirmek istediğiniz oluyor mu?

Cemre:Hiç öyle bir derdimiz yok. Bizi kendi yaşıtlarımız ve bizden büyükler de dinliyor. Çocuklar sadece çok önemli bir kitle.

Yasemin:Yaşıtlarımız arasından bunları mı dinleyeceğiz diyen snob tipler var. Onların da bizi dinlemediklerine inanmıyorum.

Büyüklerin grup hepsiye söyledikleri bu sözleride deliriyorum hem grup hepsi türkiyede bir ilki gerçeklerştirdiler.Röpörtajda güzel söylemişsiniz kızlar.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi