| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi-Hürriyet cumartesi eki röportajı |
| TwoBaHeps1 |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 12:57 - Mesaj konusu: Hepsi-Hürriyet cumartesi eki röportajı |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
ya süper de ne bileyim içimde birşey var sanki araları bozuk gibi size de öyle geldi mi?  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 15:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi-Hürriyet cumartesi eki röportajı |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Yo hayır neden öyle söyledin şimdi |
|
|
|
|
| erencx |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi-Hürriyet cumartesi eki röportajı |
|
|
Üye

|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 21:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi-Hürriyet cumartesi eki röportajı |
|
|
Takımdan

|
Ben yine geç gördüm!!!!
Arkadaşlara mesaj atmam lazım Hürriyet almışlardır inşallahh!!!  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Pazartesi, May 12, 2008 11:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi-Hürriyet cumartesi eki röportajı |
|
|
Kıdemli Üye

|
benim arkadaşım almış hürriyeti resim bu yeni albümden
 |
|
|
|
|
| selosh95 |
Tarih: Pazartesi, May 12, 2008 16:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi-Hürriyet cumartesi eki röportajı |
|
|
Üye

|
| Bence Hepsi deki tek değişiklik deneyimleri ve olgunlaşmaları...Eskiden onlar da kendilerine şarkıcı gözüyle bakmıyorlardı fakat şimdi kendilerine geldiler ve cevaplarını kendilerini sanatçı gibi hissederek, rahat rahat ve ve tam olarak veriyorlar bence.... |
|
|
|
|
| TwoBaHeps1 |
Tarih: Pazartesi, May 12, 2008 20:00 - Mesaj konusu: Hepsi-Hürriyet cumartesi eki röportajı |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
ha o fotoğraf bende de var:!: ve ben ondan tişört yaptırdım tişörtün önünde o resmin daha böyle profilimsi şekli var yani sadece bellerine kadar hali var önünde işte bu var aslında resim ekleyebilsem eklenmiyor sen nasıl ekledin fotoğraf eklenmiyor!!! her neyse arkadasında da kontrası daha koyu ve daha güzel çıkmış halleri var harbi süper çıkmışlar yalnız ya keşke ekleyebilsem arkadaşlar kızmayın ama ilk kez HEPSİ yi tam tamına,SÜPER gördüm harikalar ya bir gösterebilsem her neyse konuya gelelim işte güzel bir röportaj,hakkaten, yani gözle görülür bir biçimde olgunlaşmışlar!!!  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 12:49 - Mesaj konusu: hepsi |
|
|
Üye

|
| dersisini bende almıştım kapağında ilkaycemre21'nin gösterdiği resim var |
|
|
|
|
| melikeyoshyy |
Tarih: Salı, Temmuz 1, 2008 15:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi-Hürriyet cumartesi eki röportajı |
|
|
Yeni Üye

|
Çocuklara hitap eden grup imajını değiştirmek istediğiniz oluyor mu?
Cemre:Hiç öyle bir derdimiz yok. Bizi kendi yaşıtlarımız ve bizden büyükler de dinliyor. Çocuklar sadece çok önemli bir kitle.
Yasemin:Yaşıtlarımız arasından bunları mı dinleyeceğiz diyen snob tipler var. Onların da bizi dinlemediklerine inanmıyorum.
|
|
|
|